stil minimalist

Creează un decor interior în stil minimalist și bucură-te de eficiență energetică cu sisteme din PVC

Amenajarea interioară în stil minimalist este o artă care se bucură de apreciere din ce în ce mai mare în rândul oamenilor, iar arhitecții și constructorii trebuie să răspundă curentului. Realizarea unui decor interior în stil minimalist, care să bucure ochiul, dar care să ofere și un nivel ridicat de funcționalitate poate fi realizat cu ajutorul sistemelor din PVC.

Un decor în stil minimalist reprezintă mai mult decât spații generoase și eliminarea obiectelor sau a unor elemente decorative. Un efect minimalist poate fi obținut încă din faza de construcție a imobilului, cu ajutorul unor sisteme PVC, care se fac remarcate prin delicatețea cu care sunt realizate finisajele și atenția acordată detaliilor.

Profilele din PVC din gama DecoVisio îți oferă puțin mai mult decât sisteme termopan! Articolele din această gamă se fac remarcate printr-un finisaj seducător și versatilitate, motiv pentru care pot fi integrate cu ușurință în decorurile în stil minimalist.

stil minimalist
stil minimalist

Finisajul ultra – mat spectral transformă literalmente sistemele din PVC din gama DecoVisio într-o experiență plină de rafinament. Acestea combină într-un mod unic designul elegant, contemporan, cu cele mai moderne caracteristici tehnice.

Ce culori să alegi pentru sistemele din PVC dacă vrei să obții un decor în stil minimalist?

Alegerea culorii potrivite este vitală pentru crearea unui decor în stil minimalist, iar de la această regulă nu fac excepție nici profilele din PVC. Disponibile în toată gama de culori RAL, pentru crearea unui decor minimalist, ar fi de preferat să alegi sisteme din PVC în următoarele nuanțe:

 • alb;
 • negru;
 • gri;
 • tonuri de crem.

Fiecare dintre aceste nuanțe va oferi clădirii (atât la interior, cât și la exterior) un aspect curat și senzația de mai mult spațiu.

Articolele din gama DecoVisio te vor ajuta să integrezi un alt element vital pentru obținerea decorului dorit: lumina naturală. Folosirea optimă a luminii naturale este esențială în acest tip de design. Ferestrele mari și materialele transparente permit luminii să pătrundă în mod liber în interior, creând un efect fluid între interior – exterior. Fiind un profil subțire, cu lățimi înguste ale feței, permite o incidență maximă a luminii.

Funcționalitatea este un alt criteriu impus în decorul minimalist și respectat cu rigoare de profilele din PVC din gama DecoVisio. În filosofia minimalistă, obiectele au un scop bine definit și nu ocupă spațiu în mod inutil – o cerință căreia sistemele noastre îi răspund 100%.

Geometria multicameră bine gândită a acestor profile și sistemul de etanșare eficient pe 3 niveluri asigură o izolare termică excelentă, cu valori Uw de până la 0,75 W / (m2K). Atât ferestrele, cât și ușile din această gamă mențin zgomotul ambiental chiar și în versiunea standard.

Armăturile structurale și armăturile din oțel, prefect montate, conferă acestor profile o stabilitate dimensională suplimentară. Vei beneficia de fiabilitate funcțională și longevitate chiar și în cazul ferestrelor de dimensiuni mari, solicitante static. Faltul de sticlă reduce formarea de punți termice, prin care au loc pierderi de căldură. Faltul din sticlă și sistemul de etanșare perfect contribuie și la evitarea producerii condensului, blochează curenții de aer rece și zonele reci.

Modelele de sisteme PVC din gama DecoVisio sunt realizate din materiale 100% reciclabile, care combină într-un mod spectaculos eficiența cu vizualul.

Estetica desăvârșită a acestor profile din PVC este oferită de un amalgam de caracteristici, precum:

 • designul agil;
 • suprafața deosebit de netedă;
 • gradul ridicat de izolare termică și fonică;
 • sistemele sofisticate anti-furt;
 • aspectul nobil oferit de caracteristicile ultra-mate și ale efectului de adâncime;
 • versatilitatea ridicată;
 • posibilitatea folosirii lor în amenajări arhitecturale complexe;
 • stabilitatea dimensională suplimentară;
 • fiabilitate;
 • longevitate.

Am apărut din dorința de a face diferența și, încă din prima zi, ne-am dorit să oferim clienților noștri puțin mai mult! De aproape două decenii, reușim să ne atingem acest obiectiv și muncim constant pentru asta. Ne-am dezvoltat prin scalări orizontale periodice, susținute de investiții constante, deoarece calitatea produsului nu este totul, dar totul este nimic fără calitate. Iar calitatea vine din dinamism. Pentru că am știut din prima zi că putem puțin mai mult.

Ancorați în acum, construim pentru viitor! Sistemele noastre demonstrează cum tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de tine atât beneficii practice, cât și designul atrăgător minimalist. În același timp, este important să-ți ofere și protecția necesară împotriva frigului și a altor condiții meteorologice nefavorabile, a zgomotului, dar și a unor eventuale tentative de fraudă. Drept dovadă, de aproape 20 de ani, produsele noastre se află constant în topurile analizelor de eco-eficiență.

Așadar, alege un decor în stil minimalist, cu certitudinea că te bucuri de estetica și de funcționalitatea produselor alese. Privește cu încredere către viitor! Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit este o fereastră lesne de deschis!

Agapie Denisa