Beneficii

DecoVisio

  

Securitate ridicată ca pentru orice fereastră către viitor

Sistemele DecoVisio sunt proiectate standard pentru protecția antiefracție până la clasa de rezistență RC 2.

În funcție de cerințele individuale, pot fi folosite fitinguri rezistente la efracție, mânere care pot fi blocate și sticle de siguranță, astfel încât să fie mai dificil pentru potențialii intruși să deschidă fereastră sau să spargă geamul.

Izolare optimă ca pentru orice fereastră către viitor

Geometria multicameră bine gândită și sistemul de etanșare eficient pe 3 niveluri asigură o izolare termică excelentă, cu valori Uw de până la 0, 75 W / (m2K).

Ferestrele din sistemele DecoVisio mențin zgomotul ambiental chiar și în versiunea standard. Cu o grosime a peretelui exterior de 3 mm și pereți groși de 2,7 mm în zona de rabatare și conexiune (toleranță ± 0,2 mm fiecare).

Stabilitate fiabilă ca pentru orice fereastră către viitor​

Armăturile structurale și armăturile din oțel, perfect montate, conferă sistemului DecoVisio stabilitate dimensională suplimentară. În acest fel, beneficiați de fiabilitate funcțională și longevitate – chiar și cu ferestre mari, solicitante static. Faltul de sticlă adânc de 28 mm al DecoVisio reduce formarea de punți termice prin care au loc pierderi de căldura. Împreună cu sistemul de etanșare extrem de eficient, contracarează și condensul, curenții de aer și zonele reci. Cu suprafață deosebit de netedă, sunt greu susceptibile la murdărie, pot fi curățate ușor și rapid, și nu trebuie niciodată vopsite. Fiind un profil subțire cu lățimi înguste ale feței, permite o incidență maximă a luminii.

Finisaj seducător și versatilitate ca pentru orice fereastră către viitor

Finisajul ultra-mat SPECTRAL transformă literalmente nouă fereastră într-o experiență senzuală prin combinarea designului elegant, contemporan, cu cele mai moderne caracteristici tehnice. Culori disponibile sunt ideale pentru stilurile arhitecturale moderne și stilul de viață conștient. Rezistent la praf si usor de curatat datorita efectului anti-amprenta: fara amprente, deosebit de usor de pastrat. Plăcute la atingere, cu o senzație catifelată și un aspect fascinant, suprafețele SPECTRAL sunt cu atât mai impresionante: grație senzației lor unice, conferă ferestrelor o dimensiune estetică fără precedent.

Despre gama

DecoVisio

Cu echilibru perfect între consumul de energie și cost, sistemele DecoVisio demonstrează că adaptabilitatea aduce un plus de valoare fundamental în dezvoltarea unui sistem de ferestre eficient.

Într-un limbaj arhitectural classy, sistemele DecoVisio vă permit să setați cu ușurință accentele individuale din peste 50 de culori, decoruri și panouri frontale din aluminiu de înaltă calitate, în toate culorile RAL.

Designul agil, suprafața deosebit de netedă, gradul ridicat de izolare termică și fonică,
sistemele sofisticate de protecție anti-furt, aspectul nobil datorită caracteristicilor ultra-mate și efectului de adâncime unic, versatilitatea lor ridicată și posibilitatea folosirii lor în amenajări arhitecturale complexe, stabilitatea dimensională suplimentară reunesc fiabilitatea, longevitatea și conferă o dimensiune estetică fără precedent.
Plăcute la atingere, cu o senzație catifelată și un aspect fascinant, în seria DecoVisio sunt folosite numai profiluri de primă clasă – din clasa A, care îndeplinesc toate cerințele pentru ferestrele moderne din plastic.

Remarcabile și prin prisma raportului calitate-preț, DecoVisio sunt perfecționate până la ultimul detaliu pentru a crea un sistem de ferestre special conceput pentru cei care se gândesc la viitor cu ambiție și determinare.

  
Spatii larg deschise

Oscilo-culisanta PSK

Este atât de
practică!

Ușile glisante și basculante paralele sunt printre cele mai moderne tipuri de uși glisante. Acestea sunt nu numai moderne, ci și practice și reprezintă, de asemenea, o soluție ieftină pentru spațiile de locuit mici, deoarece o ușă oscilo-culisanta PSK oferă mai mult decât o ușă frontală normală. Datorită construcției ușii flexibile, poate fi instalat rapid și ușor atât în renovări, cât și în clădiri noi.

Ușa oscilo-culisanta PSK este deosebit de impresionantă datorită spațiului redus pe care îl necesită în corpul clădirii și pentru utilizarea ulterioară. Asta le face să fie ușa ideală pentru terasă și balcon.

De exemplu, utilizând o ușă oscilo-culisanta PSK, se poate utiliza maxim spațiul camerei la renovare sau în casă sau apartament. Spațiul care altfel ar fi folosit doar pentru a deschide o ușă normală de balcon sau o ușă de patio poate fi astfel utilizat.

O ușă glisantă PSK este atât de ușoară

Ușa oscilo-culisanta PSK reprezintă o investiție profitabilă atât în interior, cât și în exterior. Indiferent dacă este deschis sau închis, se economisește spațiu valoros.

Cu mânerul ușii PSK, chiar și elementele glisante mai grele pot fi deschise și închise din nou fără eforturi mari. Când este închis, acest mâner este de obicei în poziție verticală și poate fi rotit până la 180°.

Pentru a înclina ușa, mânerul este de obicei rotit în poziție verticala. Cerceveaua se înclină apoi spre interior. Pentru a putea deschide complet cerceveaua culisanta, mânerul este rotit cu 180°. Abia atunci aripa mobilă poate fi împinsă în lateral.

Design și funcționalitate

Un alt aspect estetic sunt mânerele diferite, asortate cu culori, care pot fi de asemenea blocate și deschise din exterior la cerere. Aceste opțiuni de personalizare, funcțiile diverse și prețul redus fac din ușa PSK o ușă de patio sau o ușă de balcon populară. Comparativ cu alte tipuri de uși, acestea oferă cele mai flexibile opțiuni de deschidere. Acest lucru se datorează faptului că alte uși glisante, cum ar fi ușa de ridicare și glisare (HST), trebuie să fie parțial sau complet deschise pentru ventilație.

O decizie
bună

Achiziționarea acestei uși rabatabile speciale este, prin urmare, o alegere foarte bună pentru toți cei care au puțin spațiu disponibil. Un mare avantaj al acestei construcții de uși este că funcția de culisare care economisește spațiu este combinată cu funcția de înclinare practică. Aripa mobilă nu iese în cameră, deoarece atunci când este deschisă este împinsă în lateral paralel cu partea fixă de-a lungul unei șine de ghidare atașate dedesubt. În plus, elementul de aripă mobilă al ușilor PSK poate fi înclinat pentru ventilație, așa cum ați ști de la o fereastră normală.

Finisaj seducator

Finisajul ultra-mat SPECTRAL

Finisajul ultra-mat SPECTRAL transformă literalmente nouă fereastră într-o experiență senzuală prin combinarea designului elegant, contemporan, cu cele mai moderne caracteristici tehnice.

SPECTRAL
umbra ultra mat

SPECTRAL
maro sepia ultra mat

SPECTRAL
gri ultra mat

SPECTRAL
alb ultra mat

SPECTRAL
antracit ultra mat

SPECTRAL
burgundy ultra mat

SPECTRAL
verde brad ultra mat

SPECTRAL
albastru otel ultra mat

SPECTRAL
alb pur ultra mat

SPECTRAL
monument verde ultra mat

SPECTRAL
negru grafit ultra mat

SPECTRAL

Informații tehnice

Performanță energetică

Adâncime de construcție 76 mm, Etanșare sporită: 3 garnituri. coeficient de transfer termic de la 0.75 W/ (m2K)

Siguranță

Protecție la efracție până la RC 2

Durabilitate

Sistem de profile de clasa A, cu pereți exteriori de 3 mm grosime, profile cu până la 14% mai stabile în raport cu profilele de clasa B

Vitrare

Pachet de sticlă izolantă cu 2 sau 3 straturi, până la 48 mm grosime, izolare fonică până la Rw,P = 48dB

Estetică

Noul finisaj fascinant SPECTRAL, posibilitate de placare cu aluminiu în toate culorile RAL

pachete

Game Decoplast

Pachet full option
High quality

DecoVisio

/100

bazat pe criteriile:
functionalitate, siguranta, durabilitate, estetica, izolare & valoarea investita