Beneficii

DecoSpatio

  

Proporții uluitoare ca pentru un viitor cu viziune

Sistemul oferă suprafețe mari de sticlă pentru a beneficia de mai multă lumină și transparență, precum și o mai mare libertate în ceea ce privește designul. În ceea ce privește interiorul, convinge prin aspectul unitar, fără baghete, în timp ce la exterior, cerceveaua ascunsă accentuează impresia de armonie generală.

Less is more ca pentru un viitor al designului

Fie cu rame de ferestre complet vizibile, pe jumătate acoperite sau chiar invizibile, sistemul creează proporții care lasă o impresie de durată. Balamale complet ascunse, potrivite pentru un design minimalist, pun în valoare textura și culoarea ferestrei. Calitate unică a suprafeței se datorează tehnologiei exclusive Acrylcolor din exterior. Proiectarea DecoSpatio extinde, astfel, posibilitățile atunci când proiectați o proprietate modernă și deschide perspective complet noi.

Numărul de aur 100mm ca pentru un acasă ca din albume de artă

În ceea ce privește interiorul, DecoSpatio convinge prin aspectul unitar, fără baghete, în timp ce la exterior, cerceveaua ascunsă accentuează impresia de armonie generală. Adâncimea de 100 mm și suprafața vitrată mărită atât la nivelul pachetului toc-cercevea, cât și la cel al ștulpului, conferă vizibilitate mare din interior și contururi curgătoare, cerceveaua și sticla fiind perfect lipite între ele.

Procentul de aur 100% excelent ca pentru orice fereastră către viitor

Calota stabilă a garniturii împiedică accesul direct la componentele de închidere, crește rezistența în cazul încercării de efracție și protejează componentele de închidere împotriva umezelii și murdăririi.

Despre gama

DecoSpatio

Prin contururile clare, DecoSpatio îți insuflă senzația de perfecțiune inefabilă. E greu să spui de ce e perfect dar știi, intuitiv, că e perfect. Formate exclusiv din sticlă și realizate prin tehnici de construcție inovatoare și o geometrie inteligentă a profilului, care face aspectul exterior al profilului cercevelei complet ascuns, sistemele DecoSpatio răspund concomitent la două imperative – estetică spectaculoasă și libertate de proiectare conformă oricărei cerințe tehnice.

Cu geometrii de profil simetrice și estetice, DecoSpatio demonstrează că esențializarea are un efect atemporal și este cheia în obținerea unui sistem cu proprietăți în concordanță cu limbajul arhitectural modern. Cu adâncimea incredibilă de construcție de 100 mm, ce determină și gradul desăvârșit de izolare termică, DecoSpatio dă o vedere interioară netedă, printr-o aliniere perfectă a cercevelei cu rama ferestrei, întărind impresia puternică de armonie generală.

Impresionante și prin prisma raportului calitate-preț, DecoSpatio știu să convingă de la primul și până la ultimul detaliu, armonizând bunul-gust si stabilitatea sistemului. Un sistem de ferestre special conceput pentru cei care se gândesc la viitor cu viziune și apreciere.

Spatii larg deschise

DecoSpatio HST

Deschideri largi, fără bariere!

Cel mai confortabil mod de a vă bucura de un nou mod de viață prin deschideri mari, fără bariere. Vizualizările profilului îngust sunt reduse la minimum în varianta de proiectare și garantează o incidență maximă a luminii în partea fixă.

Izolație termică excelentă – profiluri cu 5 camere foarte izolante, cu o valoare Uf de până la 0,95 W / m2K și sticlă termoizolantă triplă.
Fără bariere – prag standard fără bariere și foarte izolator cu valori de etanșeitate optime.
Rigiditate și stabilitate fiabile: armăturile de dimensiuni mari asigură rigiditate ridicată și funcționalitate pe termen lung.
Etanșeitate optimă – etanșările circumferențiale și piesele de etanșare de înaltă calitate garantează un nivel ridicat de etanșare la aer, vânt și la ploaie.

Comoditate si tehnologie a utilizatorului la cel mai inalt nivel

Ușile cu ridicare și culisare de la DECO sunt foarte recomandate ca o soluție de economisire a spațiului pentru ușile foarte mari. Cu ghidarea precisă a cercevelei ușii în partea de sus și de jos, acestea pot fi deschise și închise în lateral foarte ușor.

De asemenea, asigură o izolare termică eficientă, o impermeabilitate maximă, o stabilitate excepțională și o descurajare sigură la efracție.

Ușile cu ridicare și culisare HST sunt disponibile în PVC sau PVC placat cu aluminiu. Clădirile moderne au nevoie de uși exterioare care să îndeplinească cele mai înalte cerințe în ceea ce privește funcționalitatea, ușurința utilizării, securitatea, izolația termică și designul. Ușile cu ridicare și culisare îndeplinesc toate aceste cerințe, ceea ce le face un produs premium printre ușile culisante.

Izolare fonică și termică

Valoarea U pentru ușile de ridicare și glisare la Uw = 0,8 W / (m2K)
Valoarea U Uf = 1,3 W / (m2K)
Valoarea izolației acustice pentru ferestre la Rw = 42 dB
Adâncimea de instalare 86 mm
Împiedicarea efracției: RC1, RC2
Acces fără bariere
Poate fi transformat într-o ușă de intrare (blocabil cu cilindru de profil)
Dimensiuni maxime ale canatului 3.000 mm x 2.700 mm

Cele mai mari avantaje ale tale

Permite deschideri mari ale ușilor
Economie de spațiu
Sunt create camere inundate de lumină
Proprietăți statice foarte bune
Construcție rezistentă la efracție
Confortabil și ușor de utilizat
Opțiuni de design și echipamente personalizabile
Nici un prag enervant al ușii
Vârstă și handicap accesibil prin trecere fără bariere
Etanșeitate ridicată
Posibilități de izolare termică până la adecvarea casei pasive
Poate fi implementat în diferite modele și variante de deschidere
Integrarea ventilației nocturne

Decospatio

FIPRO X

  

Material special de înaltă tehnologie

Materialul de înaltă tehnologie FIPRO X face ca sistemul să fie extrem de puternic si sa convinga printr-un concept global unic. DecoSpatio Fipro X este un sistem de profile armat cu fibre realizat din materialul de înaltă tehnologie FIPRO X.

De exemplu, materialele compozite din fibre oferă deja performanțe superioare în construcția de aeronave și în Formula 1 sub sarcini extreme. Cu FIPRO X, această tehnologie este acum utilizată și pentru prima dată pe piața ferestrelor.

Datorită materialului special de înaltă tehnologie, DecoSpatio Fipro X este extrem de puternic. În timp ce un miez din oțel asigură stabilitatea în ferestrele convenționale din plastic, acest sistem este inerent stabil datorită FIPRO X. Armătura din oțel poate fi eliminată în 90% din aplicații. Aceasta înseamnă că nu există un conductor de căldură prin care să fie eliberată energie scumpă către exterior fără a fi utilizată. Astfel, DecoSpatio Fipro X atinge valori de top în ceea ce privește izolația termică și confortul.

Izolație și efractie

Materialul revoluționar de înaltă tehnologie FIPRO X permite valori de izolație de până la Uf = 0,86 W / m²K. Împreună cu geamurile izolante triple (Ug = 0,6), ferestrele DecoSpatio Fipro X ating valori de vârf Uw până la 0,75 W / m²K.

Dacă doriți ceva mai mult: DecoSpatio Fipro X este disponibil și ca versiune de casă pasivă, certificată oficial de Institutul de case pasive din Darmstadt.

Profilul ferestrei de izolare termică: Uf = până la 0,98 W / m²K (standard)
Uf = până la 0,86 W / m²K (cu module termice)
Uf = până la 0,79 W / m²K (certificat de casă pasivă)
Adâncime de construcție: 86 mm / garnitură centrală
Număr de camere: sistem cu 6 camere
Economie de energie: până la 76% *
Izolatie fonica: pana la Rw, P = 47 dB (clasa de izolare fonica 5)
Permeabilitate la aer: 4 (DIN EN 12207)
Etanșeitate la apă: 9A (DIN EN 12208)

Numărul de aur 100mm ca pentru un acasă ca din albume de artă

La ferestre este la fel ca la orice alt produs: calitatea este prezentată în detalii. Îngrijire ușoară, cu greu întreținere: Datorită suprafeței HDF de înaltă calitate, puteți elimina murdăria rapid și ușor cu produsele de uz casnic convenționale. Nu este necesară mai multă întreținere decât câteva picături de ulei pentru fitinguri și puțin silicon pentru garnituri din când în când. Deschidere și închidere ușoară: Conceptul de etanșare nou dezvoltat asigură o presiune de închidere optimizată. Deoarece GENEO nu trebuie, de obicei, să fie armat cu oțel, greutatea cercevelei este semnificativ mai mică decât cea a altor ferestre.

X-tra mare: 10% elemente mai mari.
X-tra eficient.
X-tra puternic.
X-tra sigur.
X-tra durabil.

 

Procentul de aur 100% excelent ca pentru orice fereastră către viitor

Cea mai bună lumină și vizibilitate: RAU FIPRO X creează baza pentru extinderi de dimensiuni fără precedent datorită mai mult de 50% mai multă fibră de sticlă în fereastra ferestrei.

În acest fel, chiar și elementele de fereastră cu etaje de până la 2,80 m pot fi implementate în mod fiabil – fără alte luminatoare suplimentare. Rezultatul: chiar mai multă lumină naturală și o mai mare libertate arhitecturală pentru un sentiment unic de viață.

Profilurile deosebit de subțiri măresc și zonele ferestrei. Reducerea zgomotului de 24 de ori. Zgomotul înseamnă stres – și nimeni nu vrea asta în cei patru pereți ai lor. Cu o reducere de zgomot de până la 24 de ori mai mare, casa ta devine o oază de calm.

 

informatii tehnice

Inovații tehnice prezente în sistem

Termoizolare intensivă integrată IKD® – “Intensiv-Kern-Dämmung”

Datorită acestei proceduri de îmbunătățire a izolării termice, realizată din spumă reciclabilă, sistemul atinge cei mai buni coeficienți de izolare termică, fiind indicat pentru locuințe. Calotă suplimentară a garniturii crește rezistența în cazul încercării de efracție și protejează componentele de închidere împotriva comutării sau a umezelii.

Tehnologia de lipire STV® – Lipire Statică Uscată

Spre deosebire de procesul umed de prelucrare, această tehnologie presupune lipirea directă a ramei de profil/cercevelei, cu foaia de sticlă pentru a asigura stabilitate și izolare termică ridicată.

Informații tehnice

Performanță energetică

Adâncime de construcție 100 mm, Etanșare sporită: 3 garnituri. coeficient de transfer termic de la 0.72 W/ (m2K)

Siguranță

Protecție la efracție până la RC 3

Durabilitate

Armături din oțel de dimensiuni mari cu grosimi de până la 3 mm și tehnică specială de lipire a sticlei (STV)

Vitrare

Pachet de sticlă izolantă cu 3 straturi, 48 mm grosime, izolare fonică până la Rw,P = 50dB

Estetică

Sistem orientat către design, cu cercevea invizibilă la exterior, special creat pentru suprafețe vitrate maxime

pachete

Game Decoplast

Pachet full option
Premium Quality

DecoSpatio

/100

bazat pe criteriile:
functionalitate, siguranta, durabilitate, estetica, izolare & valoarea investita