Beneficii

DecoVitrio

  

Stabilitate ridicată ca pentru orice fereastră către viitor

În dezvoltarea sistemului DecoVitrio, o mare atenție a fost acordată stabilității profilelor. Camera principală destinată găzduirii armăturilor din oțel a fost proiectată cu dimensiuni sporite.

Rezultatul este un profil cu o rezistență la flexiune foarte mare, deja cu armături
standard, totul în avantajul stabilității cadrului.

Design sofisticat pentru casa ta ca pentru orice fereastră către viitor

Frumusețea unei ferestre depinde de profilul cu care a fost realizată. Din acest motiv, am proiectat sistemul DecoVitrio în așa fel încât să satisfacă toate așteptările estetice: ferestre cu dimensiuni mari, diverse forme, curbe și arcade, și suprafețe netede și strălucitoare. Prin urmare, sistemul DecoVitrio este sinonim cu estetică și valoare și oferă ferestrelor un stil și o eleganță atemporale. Dar asta nu este tot.

Despre gama

DecoVitrio

Cu accent pus pe optimizarea materialelor, sistemele DecoVitrio demonstrează că atenția deosebită acordată dezvoltării propriului stil și armonizarea detaliilor tehnice și estetice într-un raport corect calitate-preț este posibilă.

Profile cu 5 camere, cu armătură internă din oțel zincat, DecoVitrio garantează performanțe foarte ridicate în ceea ce privește statica și termoacustica ferestrei. Designul modern cu linii foarte elegante și netede conferă casei un aspect cu adevărat exclusivist. Cu două niveluri de etanșare că protecție împotriva zgomotului, frigului, umezelii și curenților de aer, sistemul este aplicabil universal pentru clădiri noi și renovări.

DecoVitrio îndeplineste toate cerințele unei case moderne și este dedicat celor care privesc viitorul cu dorința de a-și sublinia stilul individual.

Spatii larg deschise

Armonica DecoVitrio

Spații larg deschise

Niciun alt sistem de uși nu permite o deschidere atât de generoasă spre exterior ca o ușă glisantă pliantă! Suprafața mare de sticlă, care poate fi deschisă și închisă fără efort cu doar câțiva pași simpli, este interfața ideală între interior și exterior.

O ușă glisantă rabatabilă, cunoscută și sub numele de ușă glisantă rabatabilă, diferă semnificativ de alte sisteme de uși nu numai prin construcție, ci și prin
manevrare și funcționalitate. Ușile glisante pliante constau din multe elemente individuale care formează împreună un perete pliant glisant.

Elementele pliabile au fiecare cadru propriu, care sunt conectate între ele prin intermediul balamalelor și când sunt deschise, asemănător unui acordeon, sunt ușor pliate element cu element și împinse împreună în lateral.

Securitate și funcționalitate

Pereții pliabili pentru zona exterioară reprezintă acum un sistem închis și sigur pentru clădirile private, comerciale și publice. Ușile glisante pliante flexibile pot fi utilizate în aproape orice lățime dorită, de exemplu pe toată fața terasei, balconului sau grădinii de iarnă. Fitingurile diferite, precum și mânerele pentru ferestre blocabile și mecanismele speciale de blocare garantează cel mai înalt nivel de securitate. Elementele pliabile au fiecare cadru propriu, care sunt conectate între ele prin intermediul balamalelor și când sunt deschise, asemănător unui acordeon, sunt ușor pliate element cu element și împinse împreună în lateral.

Ușile glisante pliante pot fi cumpărate în diferite modele. Acestea pot fi deschise spre dreapta sau spre stânga și spre interior sau exterior folosind o șină de rulare și de ghidare. O tranziție fără bariere este posibilă printr-un prag încastrat.

Avantajele ușii armonice

Comparativ cu ușile glisante sau ferestrele panoramice, sistemele de pliere permit un grad ridicat de flexibilitate.

Întreaga față a ușii poate fi deschisă complet, astfel încât să pătrundă mult aer și lumină solară în interior.

Dacă multă lumină naturală pătrunde în interior, economisiți atât costurile de încălzire, cât și de energie.

Zona interioară poate fi conectată la grădină, balcon sau terasă fără bariere.

Deoarece elementele individuale au propriul cadru, chiar și deschiderile mari de perete pot fi vitrate cu ușile pliante fără probleme.

Avantajele ușii armonice

Elementele pliabile pot fi împinse împreună într-o măsură foarte mică și, prin urmare, economisesc spațiu chiar și cu lățimi mari de deschidere.

Ușa glisantă rabatabilă poate fi deschisă și închisă silențios și cu puțin efort în doar câțiva pași simpli.

Sunt posibile direcții de deschidere diferite: spre dreapta și / sau stânga și deschiderea spre interior sau spre exterior.

Sigur, fără zgomot și ușor de utilizat.

Personalizabil prin selectarea diferitelor pachete de sticlă, culori, manere și multe altele.

Spatii larg deschise

Oscilo-culisanta PSK

Este atât de
practică!

Ușile glisante și basculante paralele sunt printre cele mai moderne tipuri de uși glisante. Acestea sunt nu numai moderne, ci și practice și reprezintă, de asemenea, o soluție ieftină pentru spațiile de locuit mici, deoarece o ușă oscilo-culisanta PSK oferă mai mult decât o ușă frontală normală. Datorită construcției ușii flexibile, poate fi instalat rapid și ușor atât în renovări, cât și în clădiri noi.

Ușa oscilo-culisanta PSK este deosebit de impresionantă datorită spațiului redus pe care îl necesită în corpul clădirii și pentru utilizarea ulterioară. Asta le face să fie ușa ideală pentru terasă și balcon.

De exemplu, utilizând o ușă oscilo-culisanta PSK, se poate utiliza maxim spațiul camerei la renovare sau în casă sau apartament. Spațiul care altfel ar fi folosit doar pentru a deschide o ușă normală de balcon sau o ușă de patio poate fi astfel utilizat.

O ușă glisantă PSK este atât de ușoară

Ușa oscilo-culisanta PSK reprezintă o investiție profitabilă atât în interior, cât și în exterior. Indiferent dacă este deschis sau închis, se economisește spațiu valoros.

Cu mânerul ușii PSK, chiar și elementele glisante mai grele pot fi deschise și închise din nou fără eforturi mari. Când este închis, acest mâner este de obicei în poziție verticală și poate fi rotit până la 180°.

Pentru a înclina ușa, mânerul este de obicei rotit în poziție verticala. Cerceveaua se înclină apoi spre interior. Pentru a putea deschide complet cerceveaua culisanta, mânerul este rotit cu 180°. Abia atunci aripa mobilă poate fi împinsă în lateral.

Design și funcționalitate

Un alt aspect estetic sunt mânerele diferite, asortate cu culori, care pot fi de asemenea blocate și deschise din exterior la cerere. Aceste opțiuni de personalizare, funcțiile diverse și prețul redus fac din ușa PSK o ușă de patio sau o ușă de balcon populară. Comparativ cu alte tipuri de uși, acestea oferă cele mai flexibile opțiuni de deschidere. Acest lucru se datorează faptului că alte uși glisante, cum ar fi ușa de ridicare și glisare (HST), trebuie să fie parțial sau complet deschise pentru ventilație.

O decizie
bună

Achiziționarea acestei uși rabatabile speciale este, prin urmare, o alegere foarte bună pentru toți cei care au puțin spațiu disponibil. Un mare avantaj al acestei construcții de uși este că funcția de culisare care economisește spațiu este combinată cu funcția de înclinare practică. Aripa mobilă nu iese în cameră, deoarece atunci când este deschisă este împinsă în lateral paralel cu partea fixă de-a lungul unei șine de ghidare atașate dedesubt. În plus, elementul de aripă mobilă al ușilor PSK poate fi înclinat pentru ventilație, așa cum ați ști de la o fereastră normală.

Informații tehnice

Performanță energetică

Adâncime de construcție 74 mm, sistem cu 5 camere izolante. coeficient de transfer termic până la 0.96 W/ (m2K)

Siguranță

Protecție la efracție până la RC 2

Durabilitate

Armături din oțel de dimensiuni mari cu grosimi de până la 3 mm , balamale de 130kg

Vitrare

Pachet de sticlă izolantă cu 2 sau 3 straturi, până la 44 mm grosime, izolare fonică până la Rw,P = 44dB

Estetică

Potrivit pentru clasic sau modern, peste 50 de culori disponibile

pachete

Game Decoplast

Pachet
basic

DecoVitrio

/100

bazat pe criteriile:
functionalitate, siguranta, durabilitate, estetica, izolare & valoarea investita