tamplarie pvc

Descoperă ce tip de tâmplărie PVC se potrivește decorului în stil industrial

În ultimii ani, decorul în stil industrial a devenit o temă tot mai populară în designul interior. Acest stil distinct oferă locuințelor un aer urban și contemporan prin combinarea elementelor industriale cu accente moderne și rustice.

Decorul în stil industrial este inspirat de aspectul brut și simplu al clădirilor industriale, precum fabrici, depozite și ateliere. Acest stil se concentrează pe expunerea elementelor de construcție, cum ar fi cărămida aparentă, țevile de metal, grinzile și podelele din beton. Cu toate acestea, o locuință decorată în stil industrial poate fi și extrem de modernă și poate respecta toate standardele de eco-eficiență. Un artificiu pentru atingerea acestor obiective este includerea în construcții a sistemelor de tâmplărie PVC.

În cazul în care îți dorești dezvoltarea unui proiect în stil industrial, noi îți putem produce și furniza tâmplărie PVC care să te ajute să îți atingi obiectivul, dar cu respectarea celor mai noi norme europene de eco-eficiență, care impun ca energia regenerabilă să acopere cel puțin 30% din consum într-o clădire cu standard nZEB. Motivele impunerii respectării normelor nZEB sunt mai mult decât evidente: costurile mai mari ale energiei electrice și resursele naturale tot mai limitate și scumpe.

tamplarie pvc
tamplarie pvc

În cadrul fabricilor noastre realizăm produse care să respecte cerințele fiecărui client, pentru a oferi produselor un plus de personalitate. Ne focalizăm atenția pe oferirea de soluții personalizate, abordare care ne permite să creăm produse de calitate, realizate cu atenție la detalii, dar și să construim relații durabile cu clienții noștri.

Sistemele de tâmplărie PVC realizate în fabricile noastre sunt împărțite în 4 game:

  • două standard: DecoVisio și Deco Vitrio;
  • două premium: DecoSpatio și DecoSensio.

Toate cele patru game oferă profile de tip termopan pentru uși și ferestre, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Indiferent de tipul de sistem PVC ales pentru completarea construcției, vei avea siguranța că asigură:

• izolare termică eficientă;

• stabilitate excepțională;

• siguranță împotriva tentativelor de efracție;

• performanță energetică crescută;

• durabilitate;

• un nivel mare de vitrare;

• estetică rafinată.

În plus, materialul cadru folosit la fabricarea profilelor PVC este 100% reciclabil, motiv pentru care produsele noastre se află constant în topurile analizelor de eco-eficiență. Toate profilele conțin materiale reciclate în proporție de 30%, în timp ce balastul generat de producție este 100% reciclat și transformat în materiale auxiliare, precum accesorii de tip glafuri.

Ce modele de tâmplărie PVC poți să alegi pentru a crea un decor în stil industrial?

Pentru a crea un fundal perfect pentru decorul industrial, alege profile PVC în culori neutre precum gri, alb, sau nuanțe de bej. Aceste culori vor evidenția elementele de design industriale.

Pentru a îmbina stilul industrial cu o notă rustică, alege sisteme PVC în nuanțe lemnoase sau cu aspect de mobilier uzat. Totodată, poți alege sisteme PVC placate cu aluminiu, care să accentueze atmosfera industrială a spațiului vizat. Spre exemplu, sistemele DecoVisio îți permit să setezi cu ușurință accentele individuale de culori, decoruri și panouri frontale din aluminiu de înaltă calitate, în toate culorile RAL.

Un aspect important al decorului industrial este spațiul deschis. Pentru amplificarea impresiei de spatiu, poți să înlături pereții și să-i înlocuiești cu uși oscilo-culisante. Acestea îți pot asigura și intimitate, atunci când ai nevoie, dar te pot ajuta și să creezi un spațiu deschis și aerisit. O ușă oscilo-culisantă PSK reprezintă o investiție profitabilă atât în interior, cât și în exterior. Indiferent dacă este deschis sau închis, se economisește spațiu valoros.

Beneficiile decorului în stil industrial

Decorul în stil industrial nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, ci are și numeroase beneficii, precum:

  • nivel ridicat de durabilitate – elementele industriale sunt de obicei construite pentru a rezista în timp, ceea ce face ca mobilierul și accentele să fie durabile;
  • economie de spațiu – designul minimalist al acestui stil poate economisi spațiu valoros în casele mai mici
  • personalitate – acest tip de decor îți permite sa îți exprimi personalitatea și oferă un farmec distinct locuinței;
  • modern – acest stil este la modă și se integrează bine în tendințele actuale de design.

Decorul în stil industrial poate transforma oricare spațiu într-o oază urbană, plină de caracter și originalitate. Prin utilizarea elementelor industriale, culorilor neutre și iluminării adecvate, poți crea un mediu care îți reflectă personalitatea și aduce o notă modernă în casa ta. Așadar, nu ezita să explorezi acest stil unic de decor pentru a transforma spațiul vizat într-o capodoperă industrială.

Agapie Denisa