Beneficii

DecoSensio

  

Climă
plăcută

Arhitectura profilelor garantează cele mai ridicate valori de izolare termică și asigură un climat plăcut în interiorul locuinței. Profilul de rama , umplut cu spumă, garantează cele mai bune valori de izolare termică, la nivelul locuinței.

Construcție ultra-modernă a camerelor ca pentru viitor

Profilele realizate cu o cameră suplimentară, după cele mai moderne metode de calcul, asigură cea mai ridicată izolare termică, stabilitatea optimă a profilului, cât și o portantă înaltă în cazul geamurilor grele.

Etanșeitate maximă la curenții de aer și averse ca pentru orice fereastră eficientă

Trei garnituri circulare de etanșare sunt sudate la colțuri și asigură cea mai mare etanșeitate la curenții de aer și averse. Ranforsarile din oțel maximizate permit solicitări statice pentru anumite situații de montaj, pentru prevenirea efractiei sau, în cazul asigurării, împotriva căderii.

Extra-siguranță ca pentru orice fereastră către viitor

Calota stabilă a garniturii împiedică accesul direct la componentele de închidere, crește rezistența în cazul încercării de efracție și protejează componentele de închidere împotriva umezelii și murdăririi.

Despre gama

DecoSensio

Cu geometrii de profil complexe, conforme nevoilor tale specifice, sistemele DecoSensio demonstrează că dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime nu este întâmplătoare. Într-un limbaj arhitectural complex – rotunde, înclinate, pătrate, albe sau colorate, cu părți de geam sau cu sprosuri, sistemele DecoSensio răspund concomitent la două imperative – individualitate și durabilitate.

Remarcabile și prin prisma raportului calitate-preț, DecoSensio sunt perfecționate până la ultimul detaliu pentru a îmbina ce e mai bun din ambele lumi – estetică și eficiență. Un sistem de ferestre special conceput pentru cei care se gândesc la viitor cu determinare și energie.

Gradul desăvârșit de izolare termică, stabilitatea ridicată, funcționalitatea durabilă și etanșeitatea le conferă acea calitate atemporală pe care o cauți intuitiv în orice și care reprezintă primul semn al stabilității.

Spatii larg deschise

Oscilo-culisanta PSK

Este atât de
practică!

Ușile glisante și basculante paralele sunt printre cele mai moderne tipuri de uși glisante. Acestea sunt nu numai moderne, ci și practice și reprezintă, de asemenea, o soluție ieftină pentru spațiile de locuit mici, deoarece o ușă oscilo-culisanta PSK oferă mai mult decât o ușă frontală normală. Datorită construcției ușii flexibile, poate fi instalat rapid și ușor atât în renovări, cât și în clădiri noi.

Ușa oscilo-culisanta PSK este deosebit de impresionantă datorită spațiului redus pe care îl necesită în corpul clădirii și pentru utilizarea ulterioară. Asta le face să fie ușa ideală pentru terasă și balcon.

De exemplu, utilizând o ușă oscilo-culisanta PSK, se poate utiliza maxim spațiul camerei la renovare sau în casă sau apartament. Spațiul care altfel ar fi folosit doar pentru a deschide o ușă normală de balcon sau o ușă de patio poate fi astfel utilizat.

O ușă glisantă PSK este atât de ușoară

Ușa oscilo-culisanta PSK reprezintă o investiție profitabilă atât în interior, cât și în exterior. Indiferent dacă este deschis sau închis, se economisește spațiu valoros.

Cu mânerul ușii PSK, chiar și elementele glisante mai grele pot fi deschise și închise din nou fără eforturi mari. Când este închis, acest mâner este de obicei în poziție verticală și poate fi rotit până la 180°.

Pentru a înclina ușa, mânerul este de obicei rotit în poziție verticala. Cerceveaua se înclină apoi spre interior. Pentru a putea deschide complet cerceveaua culisanta, mânerul este rotit cu 180°. Abia atunci aripa mobilă poate fi împinsă în lateral.

Design și funcționalitate

Un alt aspect estetic sunt mânerele diferite, asortate cu culori, care pot fi de asemenea blocate și deschise din exterior la cerere. Aceste opțiuni de personalizare, funcțiile diverse și prețul redus fac din ușa PSK o ușă de patio sau o ușă de balcon populară. Comparativ cu alte tipuri de uși, acestea oferă cele mai flexibile opțiuni de deschidere. Acest lucru se datorează faptului că alte uși glisante, cum ar fi ușa de ridicare și glisare (HST), trebuie să fie parțial sau complet deschise pentru ventilație.

O decizie
bună

Achiziționarea acestei uși rabatabile speciale este, prin urmare, o alegere foarte bună pentru toți cei care au puțin spațiu disponibil. Un mare avantaj al acestei construcții de uși este că funcția de culisare care economisește spațiu este combinată cu funcția de înclinare practică. Aripa mobilă nu iese în cameră, deoarece atunci când este deschisă este împinsă în lateral paralel cu partea fixă de-a lungul unei șine de ghidare atașate dedesubt. În plus, elementul de aripă mobilă al ușilor PSK poate fi înclinat pentru ventilație, așa cum ați ști de la o fereastră normală.

informatii tehnice

Inovații tehnice prezente în sistem

Termoizolare intensivă integrată IKD® – “Intensiv-Kern-Dämmung”

Datorită acestei proceduri de îmbunătățire a izolării termice, realizată din spumă reciclabilă, sistemul atinge cei mai buni coeficienți de izolare termică, fiind indicat pentru locuințe. Calotă suplimentară a garniturii crește rezistența în cazul încercării de efracție și protejează componentele de închidere împotriva comutării sau a umezelii.

Tehnologia de lipire STV® – Lipire Statică Uscată

Spre deosebire de procesul umed de prelucrare, această tehnologie presupune lipirea directă a ramei de profil/cercevelei, cu foaia de sticlă pentru a asigura stabilitate și izolare termică ridicată.

Informații tehnice

Performanță energetică

Adancime de constructie 82.5 mm, Etansare sporita: 3 garnituri. coeficient de transfer termic de la 0.89 W/ (m2K)

Siguranță

Protectie la efractie pana la RC 2

Durabilitate

Armaturi din otel de dimensiuni mari cu grosimi de pana la 3 mm si tehnica speciala de lipire a sticlei (STV)

Vitrare

Pachet de sticla izolanta cu 3 straturi, pana la 54 mm grosime, izolare fonica pana la Rw,P = 47dB

Estetică

Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.

pachete

Game Decoplast

Pachet high
100% custom

DecoSensio

/100

bazat pe criteriile:
functionalitate, siguranta, durabilitate, estetica, izolare & valoarea investita