Despre noi Povestea noastră
BRAND STORY

DecoPlast

Facem puțin mai mult decât tâmplărie pvc. Deschidem ferestre către viitor.

Ne-am născut din acest “puțin mai mult”. Suntem unul dintre puținii producători de tâmplărie PVC din România, cu prezență internațională. Pentru că am început, în urmă cu 17 ani, de la 0, ca distribuitori și ne-am dorit, din prima zi, puțin mai mult. De 14 ani, suntem producători.

Am reușit, după aproape două decenii de prezență constantă în piață, să îți oferim soluții viabile pentru proiectele tale, indiferent de provocare. Materialul nostru de înaltă calitate a demonstrat, timp de 14 ani, longevitatea, ușurința cu care poate fi întreținut, eficientizarea costurilor de investiție  și  eficiența energetică remarcabilă.

Ne-am dezvoltat prin scalări orizontale periodice susținute de investiții constante, deoarece calitatea produsului nu este totul, dar totul este nimic fără calitate. Iar calitatea vine din dinamism. Pentru că am știut, din prima zi, că putem puțin mai mult.

Am continuat, proiect cu proiect, convinși zilnic de faptul că facem puțin mai mult decât ieri. Am construit o rețea amplă de distribuție pe întreg teritoriul țării, iar produsele noastre sunt constant  în topurile analizelor de eco-eficiență, materialul cadru fiind 100% reciclabil.

Ancorați în acum, construim pentru viitor. Sistemele noastre demonstrează cum tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de tine atât beneficii practice, cât și designul atrăgator, asigurând protecție eficientă împotriva frigului și a altor condiții meteorologice nefavorabile, a zgomotului, dar și a unor eventuale tentative de fraudă, respectând totodată conservarea resurselor naturale.

În prezent, deschidem o nouă fabrică și țintim consolidarea prezenței internaționale dincolo de Europa, în piețe precum Maroc și Canada.

Pentru că viitorul fără perseverența lui “puțin mai mult” și azi, și mâine, și poimâine, este o ușă greu de urnit.

Pentru că viitorul cu partenerul potrivit e o fereastră lesne de deschis.

Noi suntem mereu aici.

17 ani de DecoPlast

Istoric producție

2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Rame fabricate zilnic

Ani de experienta

mp de fabrica

mp de tamplarie produsa

17 ani de DecoPlast

Fabrica noastră