cele mai bune termopane

Cele mai bune termopane îți oferă puțin mai mult decât tâmplărie PVC! Iată profilele folosite de constructorii din țară și străinatate

Cele mai bune termopane îți oferă puțin mai mult decât tâmplărie PVC, ele îți deschid fereastra către viitor! Profilele complexe combină perfect tehnicile de construcție inovatoare și estetica spectaculoasă. Acestea reprezintă soluții viabile pentru proiectele tale, indiferent de tipul de imobil pe care îți dorești să îl dotezi cu sisteme din PVC.

Ancorați în prezent, construim cele mai bune profile de tip termopan. Sistemele noastre îți demonstrează modul în care tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de tine beneficiile practice oferite de designul atrăgător. În același timp, produsele din gama noastră asigură protecție eficientă împotriva frigului și a altor condiții meteorologice nefavorabile, a zgomotului, cât și a unor eventuale tentative de fraudă.

Cele mai bune termopane respectă, de asemenea, conservarea resurselor naturale. Și pentru că ne-am promis să oferim clienților noștri constant puțin mai mult, toate articolele noastre (uși și ferestre) sunt fabricate din material cadru 100% reciclabil. Datorită acestui fapt, profilele de tip PVC pe care le punem la dispoziția clienților noștri se află constant în topurile analizelor de eco-eficiență.

cele mai bune termopane
cele mai bune termopane

Gama noastră de profile din PVC este aleasă de constructorii, arhitecții și distribuitorii din țară și străinătate. Am creat pentru tine patru game distincte, care să răspundă exigențelor specialiștilor din domeniul construcțiilor, dar și celor din domeniul designului interior.

Iată cele 4 game de profile de tip PVC pe care le punem la dispoziția clienților noștri și care pot fi catalogate cu ușurință ”cele mai bune termopane”:

  1. DecoSpatio;
  2. DecoSensio;
  3. DecoVisio;
  4. DecoVitrio.

Gama DecoSpatio se caracterizează prin contururi clare, care îți insuflă senzația de perfecțiune inefabilă. Profilele PVC din această gamă sunt formate exclusiv din sticlă. Tehnici de construcție inovatoare și geometria inteligentă a profilului fac ca aspectul exterior al cercevelei să fie complet ascuns. Produsele din gama DecoSpatio răspund concomitent la două imperative: estetică spectaculoasă și libertate de proiectare conformă oricărei cerințe tehnice.

Sistemele din PVC din gama DecoSpatio au o adâncime incredibilă de construcție de 100 mm, care determină gradul desăvârșit de izolare termică. DecoSpatio oferă o vedere interioară netedă, obținută printr-o aliniere perfectă a cercevelei cu rama ferestrei. Acest efect întărește impresia puternică de armonie generală. DecoSpatio este o gamă care te seduce cu profile concepute special pentru cei care se gândesc la viitor cu viziune și apreciere.

Gama DecoSensio este dovada că dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime nu este pur întâmplătoare, ci este susținută de geometrii de profil complexe, conforme nevoilor tale specifice. Atributul de ”cele mai bune termopane” poate descrie doar o parte din calitățile acestui tip de sisteme, care îți oferă puțin mai mult decât simple profile din PVC. Într-un limbaj arhitectural complex, gama DecoSensio răspunde la două imperative: individualitate și durabilitate. Rotunde, înclinate, pătrate, albe sau colorate, cu părți de geam sau cu șprosuri – sistemele DecoSensio sunt perfecționate până la ultimul detaliu pentru a îmbina ce e mai bun din ambele lumi – estetică și eficiență. Gama DecoSensio a fost concepută pentru cei care se gândesc la viitor cu determinare și energie.

DecoVisio îți oferă echilibrul perfect între consumul de energie și cost. Sistemele din PVC din această gamă îți demonstrează că adaptabilitatea aduce un plus de valoare fundamental în dezvoltarea unui sistem de ferestre eficient. Profilele DecoVisio îți permite să setezi cu ușurință accentele individuale din peste 50 de culori, decoruri și panouri frontale din aluminiu de înaltă calitate, în toate culorile RAL.

Caracteristicile speciale oferite de sistemele din gama DecoVisio le fac să poată fi folosite cu ușurință în amenajări arhitecturale complexe. Iată care sunt însușirile care fac această gamă să se claseze pe primele poziții în top ”Cele mai bune termopane”:

  • design agil;
  • suprafață deosebit de netedă;
  • grad ridicat de izolare termică și fonică;
  • sisteme sofisticate de protecție anti-furt;
  • aspect nobil, oferit de trăsăturile ultra-mate și efectul de adâncime unic;
  • versatilitate ridicală.

DecoVitrio este o gamă ce pune accent pe optimizarea materialelor. Sistemele de tip PVC din această gamă demonstrează faptul că atenția deosebită acordată dezvoltării propriului stil și armonizarea detaliilor tehnice și estetice, într-un raport corect calitate – preț, este posibilă. Profilele DecoVitrio garantează performanțe ridicate în ceea ce privește statica și termoacustica.

Aceste sisteme asigură două niveluri de etanșare, astfel încât să ofere un nivel ridicat de protecție împotriva zgomotului, frigului, umezelii și curenților de aer. Produsele din gama DecoVitrio reprezintă alegerea ideală pentru clădiri noi și renovări, deoarece au aplicabilitate universală. DecoVitrio te ajută să oferi locuinței un aspect modern, fiind o gamă dedicată celor care privesc viitorul cu dorința de a-și sublinia stilul personal.

Indiferent ce gamă ai alege, vei avea certitudinea că îți oferă puțin mai mult chiar și decât cele mai bune termopane! Îți oferă puterea de a privi cu încredere către viitor! Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit este o fereastră lesne de deschis! De aproape 20 de ani, noi suntem mereu aici!

marius