casa pasiva

Standardele înalte cer ferestre moderne. Cu DecoSpatio HST ai deschideri largi! Foarte largi!

Cu toții admirăm imaginile din revistele de arhitectură sau articolele despre case cu ferestre mari din spațiul online, exact acele case sau apartamente care se bucură de lumină, de un aer modern și de fluiditatea spațiului, fără a-și pierde din funcționalitate.

Cum ar fi dacă următoarea imagine de care îți va fi tare drag va fi chiar din casa ta? Sau de care vei povesti prietenilor?

Spațiile vitrate de mari dimensiuni se numără printre preferințele românilor, însă de multe ori se întâmplă următoarea situație: clientul renunță la visul său pentru că serviciile de producere sau de montare ale acelui producător nu sunt performante și atunci, este mai la îndemână soluția clasică.

Nu și la DecoPlast. Iată câteva dintre atuurile soluției DecoSpațio HST:

– deschideri mari posibile doar datorită vizualizărilor profilului îngust

– izolare termică execelentă (profiluri cu 5 camere foarte izolante)

– etanșeitate optimă la aer, vânt, ploaie

– uși cu ridicare și culisare HST disponibile în PVC sau PVC placate cu aluminiu.

Funcționalitatea, ușurința în utilizare, securitatea, izolația termică și designul fac din DecoSpatio HST preferința celor care doresc un produs premium atunci când alege ușile culisante!

Este posibil să obții un design de revistă, fară să faci rabat de calitate, resurse și timp. Iar dacă tot vorbim de timp, prețuiește-l, luând cele mai bune decizii, în mod informat, cu ajutorul specialiștilor.

Vorbește despre acest subiect cu agentul nostru: 021 336 22 22!

marius