Trenduri si inovatie

În trecut, ferestrele aveau tendința de a fi foarte mici, care cu greu pot fi comparate cu dimensiunile ferestrelor de astăzi.

Izolarea termică slabă limita producătorii de ferestre de atunci. Astăzi, însă, nimeni nu trebuie să locuiască într-o cameră întunecată. Ferestrele moderne sunt caracterizate de multe inovații.

Unul dintre cele mai importante trenduri ale momentului este acela de Casa inteligenta si automatizare.

Tehnologia inteligentă de astăzi oferă trei avantaje principale pentru casă: sănătate prin confort, securitate, generare de energie. În acest fel, senzorii înregistrează toate datele relevante despre temperatura camerei, valorile CO2 și calitatea aerului și reglează automat când trebuie deschise și închise ferestrele.  Acest lucru asigură cantitatea potrivită de oxigen și aer proaspăt.

Sisteme de tamplarie pvc

Sisteme inovatoare de ventilație:

Sistemele Deco Sensio si Deco Vitrio folosesc sistemul GEALAN-CAIRE® care asigură cea mai bună calitate a aerului și îmbunătățesc astfel atmosfera din locuință. Prin folosirea produselor de ventilatie riscul de aparitie a condensului pe geamul termopan sau a ciupercii de mucegai se reduce la minim. 

GEALAN-CAIRE flex este un sistem mic, invizibil si flexibil care se bazeaza pe echilibrarea presiunii dintre aerul interior si aerul exterior si se monteaza compact si discret in tocul ferestrei. 

Acesta asigură o ventilație permanentă de bază, previne mucegaiul și funcționează independent. Se monteaza pe Deco Sensio si Deco Vitrio

GEALAN-CAIRE® Aereco utilizează egalizarea presiunii între aerul din interior și cel din exterior.

Debitul volumului de aer de alimentare – adică cantitatea de aer care poate ieși sau intra prin unitatea de ventilație – este controlat automat și adaptat la sarcina de umiditate din încăpere, independent de operator, prin intermediul unui senzor mecanic de umiditate. Acest lucru asigură o dezumidificare sigură a încăperilor. Nu este necesară o alimentare electrică.

Se monteaza pe Deco Sensio si Deco Vitrio

GEALAN-CAIRE® smart este un sistem de ventilație activ cu senzori pentru verificarea calității aerului din spațiu și cu posibilitate de conectare la Smart-Home.

Se monteaza pe Deco Sensio si Deco Vitrio.

GEALAN-CAIRE® MIKrovent este un sistem de ventilație activ, descentralizat, cu recuperarea căldurii, care poate fi montat pe suprafețele pereților exteriori. Disponibil în diverse dimensiuni, acoperă o gamă largă de domenii de utilizare. Poate fi integrat în construcții existente și noi și nu reduce suprafața ferestrelor dumneavoastră – un mare avantaj.

Se monteaza pe Deco Sensio si Deco Vitrio. 

Oricare ar fi alegerea ta consilierii nostrii de vanzari te vor indruma spre sistemul potrivit casei tale. Pentru mai multe informatii si oferte apeleaza 0213362222.

marius