Păstrează confortul și în anotimpul rece! Eficiență termică și lumină suficientă întreaga iarnă!

Sezonul de iarnă are frumusețea lui.

Din casă, unde ești apărat de frig și de umezeală, ai tot confortul pentru a realiza proiectele dorite.

Altfel spus, lasă grijile legate de eficiența termică pe seama echipei noastre, iar tu preocupă-te doar de activitățile personale și profesionale la care visezi.

Indiferent de capriciile vremii, soluțiile DECOPLAST, ca producător de tâmplărie PVC, permit menținerea unei temperaturi optime pe toată perioada sezonului rece.

Izolarea termică și gradul de confort al casei

Știai că atunci când se apropie sezonul rece, românii caută mai des online: termopane, soluții de încălzire și de izolare termică?

Gradul de confort al unei case este determinat de izolarea termică pe care o asigură profilele potrivite, de aceea, DecoSensio poate fi alegerea perfectă pentru căminul tău prin:

– arhitectura profilelor care asigură un climat plăcut în interiorul locuinței

profilul de ramă, umplut cu spumă care garantează cele mai bune valori de izolare termică, la nivelul locuinței

– cele 3 garnituri circulare de etanșare sudate la colțuri care asigură etanșeitate maximă la curenții de aer și averse.

De ce este importantă lumina într-o încăpere?

Ce mai contează iarnă? Lumina. Parcă o prețuim mai mult pe toată perioada sezonului rece, când încă de la ora 16:00 observăm cum lumina dispare încet-încet.

Nu doar arhitecții sau designer-ii de interior consideră că o casă frumoasă este și o casă luminoasă, ci sunt studii din ce în ce mai multe care atestă importanța luminii pentru derularea optimă a activităților.

Un studiu realizat de Loyola University a demonstrat că persoanele care lucrează într-un spațiu cu o lumină mai bună prezintă o îmbunătățire a capacității cognitive  față de cei care lucrează în spații mai întunecate.

Senzația de spații largi, pline de lumină

Așadar lumina înseamnă energie, stare pozitivă și productivitate, cu atât mai mult acum când procentul persoanelor care lucrează de acasă este foarte mare.

Cu geometrii de profil complexe, sistemele DecoSensio răspund concomitent la două cerințe: estetică și funcționalitate. Te poți  bucura de ferestre mari, de lumină și de căldură cu sistemele PVC pe care le montăm în casa ta.

Soluția pentru casa ta:

Mai multe detalii despre gama DecoSensio aici, iar pentru oferte adaptate cerințelor tale, solicită un dialog cu agentul tău DecoPlast la 021 336 22 22!

mirela