ce inseamna pvc

Ce înseamnă PVC și care este numărul de aur pentru un ”acasă” din albumele de artă?

Sistemele de tâmplărie PVC sunt o soluție eficientă atât pentru interior, cât și pentru exterior, datorită gradului de funcționalitate ridicat și a raportului corect între preț și calitate. Profilele din PVC au câștigat în popularitate în ultimii 20 de ani, datorită combinației perfecte de rezistență, durabilitate și estetică.

Ce înseamnă PVC?

Dacă te întrebi ce înseamnă PVC, atunci trebuie să știi că este acronimul folosit pentru ”policlorura de vinil”, un polimer plastic derivat din clorura de vinil.

Polivinilul (PVC) este un material plastic rigid, durabil și versatil, utilizat pe scară largă în industria construcțiilor. Acest tip de material este renumit pentru rezistența sa la coroziune, izolație termică bună și ușurința în manipulare.

De aproape două decenii, reușim să valorizăm toate beneficiile oferite de profilele din PVC și să le oferim clienților noștri puțin mai mult! Indiferent că am fabricat ferestre sau uși din PVC, atenția noastră s-a concentrat pe eficientizarea costurilor de investiție și a consumului energetic. De 19 ani, echipa noastră își concentrează atenția pe crearea unor profile complete, care sa completeze perfect funcționalitatea cu esteticul. Unul dintre obiectivele principale ale produselor noastre este acela de a oferi un nivel ridicat de eficiență termică.

Ce înseamnă și care este numărul de aur pentru un ”acasă” din albumele de artă?

ce inseamna pvc
ce inseamna pvc

Am ales sa creăm sisteme din PVC cu suprafețe mari din sticlă, care să ofere încăperilor mai multă lumină și transparență, dar și o mai mare libertate în ceea ce privește designul. Astfel, am ajuns să creăm modele de ferestre și uși cu un aspect unitar.

Numărul de aur pentru un ”acasă” ca din albumele de artă există, iar la noi este regăsit în toate cele patru game distincte: DecoSpatio, DecoSensio, DecoVisio și DecoVitrio.

DecoSpatio

În ceea ce privește interiorul, DecoSpatio te va convinge prin aspectul unitar, fără baghete. Produsele dedicate completării designului exterior sunt dotate cu cercevea ascunsă, care accentuează impresia de armonie generală. Adâncimea de 100 mm și suprafața vitrată mărită atât la nivelul pachetului toc-cercevea, cât și cel al ștulpului conferă vizibilitate mare din interior și contururi curgătoare.

DecoSensio

Numărul de aur oferit de gama DecoSensio este regăsit în capacitatea de termoizolare intensivă integrată IKD (Intensiv – Kern – Dammung). Această procedură are rolul de a îmbunătăți nivelul de izolare termică, realizată din spumă reciclabilă. În acest fel, sistemele din PVC din gama DecoSensio ating cei mai buni coeficienți de izolare termică, fiind cel mai indicat pentru dotarea locuințelor. Calota suplimentară a garniturii are ca efect creșterea rezistenței în cazul încercării de efracție și protejează componentele de închidere împotriva comutării sau a umezelii.

DecoVisio

Numărul de aur al acestei game este reprezentat de echilibrul perfect între consumul de energie și cost oferit de sistemele DecoVisio. Aceste profile demonstrează ca adaptabilitatea aduce un plus de valoare, fundamental în dezvoltarea unui sistem din PVC eficient.

Fiabilitatea, longevitatea și dimensiunea estetică fără precedent, caracteristicile sistemelor DecoVisio sunt oferite de:

  • designul agil;
  • suprafața deosebit de netedă;
  • gradul ridicat de izolare termică și fonică;
  • sistemele sofisticate anti-furt;
  • aspectul nobil;
  • versatilitate ridicată;
  • posibilitatea folosirii lor în amenajări arhitecturale complexe;
  • stabilitate dimensională suplimentară.

DecoVitrio

Numărul de aur al sistemelor din PVC din această gamă este reprezentat de optimizarea materialelor. DecoVitrio îndeplinește toate cerințele unei case moderne și este dedicat celor care privesc viitorul cu dorința de a-și sublinia stilul individual. În această gamă, vei găsi profile cu 5 camere, cu armătură internă din oțel zincat, care garantează performanțe foarte ridicate în ceea ce privește statica și termoacustica sistemelor din PVC.

Alege profile din PVC și puțin mai mult, pentru un viitor durabil! Materialul cadru folosit în fabricarea ușilor și ferestrelor este 100% reciclabil. Totodată, preț de peste 19 ani, acesta și-a demonstrat longevitatea, ușurința cu care poate fi întreținut, eficientizarea costurilor de investiție și eficiența remarcabilă. Pentru că viitorul alături de un partener de încredere este o fereastă lesne de deschis! Noi suntem mereu aici!

marius