Incuietoarea inteligenta a usii tale.

Ai putea fi tentat sa crezi ca incuietoarea standard a usii tale ti-a fost suficienta toata viata, de ce ai schimba ceva ce functioneaza? Dar daca ti-as spune ca exista o solutie convenabila care sa-ti faciliteze intrarea in casa fara a mai fi nevoit sa te scotocesti dupa chei? Un alt mare avantaj al incuietorii inteligente este ca poti incuia si descuia de oriunde din lume folosind o cheie temporara pe care o poti imparti cu oricine, de exemplu cand se hotarasc bunicii sa vina in vizita Ad hoc. 

Ce este o incuietoare inteligenta?

O incuietoare inteligenta te ajuta sa folosesti usa mai usor, inlocuieste incuietoarea clasica cu ‘o cheie digitala’ sau cu ‘senzori de amprenta’. Acest lucru poate ridica intrebari cu privire la securitate. Avand in vedere rolul incuietorii in a ii proteja pe cei dragi tie si ati proteja bunurile, este esential sa raspundem la aceasta intrebare.

  • Amprenta este cea mai simpla si usor de folosit metoda de ati descuia usa. Un lucru e sigur, nu o poti pierde! Cu Origin Smart poti inregistra pana la 50 de amprente pe usa. 
  • Origin Smart este proiectata avand in minte cuvantul ‘flexibilitate’. Poate fi montata pe majoritatea inchiderilor ‘multipunct’.
  • Este complet rezistenta la apa. Este realizata dintr-un aliaj robust de zinc iar procesul avansat de placare cu sapte straturi ofera o excelenta rezistenta la coroziune. Lacatul este complet impermeabil pentru a va asigura ca incuietoarea dumneavoastra poate supravietui tuturor conditiilor meteorologice. 
  • Ii poti da comenzi vocale incuietorii tale ‘Smart Origin’ pentru a te asigura ca ai incuiat sau descuiat, pentru a te anunta cand trebuie sa-i inlocuiesti batetria. Origin Smart este sustinuta de patru baterii AA. Acestea trebuiesc schimbate la sase- opt luni. Daca prin absurd bateriile cedeaza, poti folosi o baterie de 9V pentru a intra in casa. 

Pe segmentul Business

Cu aplicatia ‘Bluesafe’ puterea e la tine!

Poti adauga pana la 50 de amprente deodata, poti sa adaugi si sa restrictionezi accesul. O alta componenta interesanta a acestei aplicatii este un jurnal de activitate al fiecarui utilizator. Astfel poti sti la ce ora a intrat si a iesit fiecare utilizator. Interesant si foarte util este ca vezi din aplicatie daca usa este incuiata sau descuiata. Astfel te protejezi inteligent impotriva furtului. 

Pentru a intelege exact cum functioneaza incuietoarea inteligenta, te rugam urmareste videoclipul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=ieaeB4VZlpE&ab_channel=VBHGB

Pe segmentul inchirierilor

Adăugarea sau eliminarea accesului la încuietoarea inteligentă a ușii proprietăților tale înseamnă că nu trebuie sa iti faci griji ca chiriasii vor da inapoi cheile cand pleaca si trebuie sa inlocuiesti incuietori costisitoare.

Puteti gestiona cu usurinta accesul pentru curatenie prin intermediul aplicatiei, fie acordand acces temporar, fie permitandu-le de la distanta.

Smart Origin poate fi instalata folosing profile din toate gamele noastre de produse. Pentru mai multe detalii despre incuietoare sau o oferta de pret, te rugam sa ne contactezi pe office@decopvc.ro sau la numarul de telefon 021 3362222.

mirela