Curățarea tâmplăriei din PVC cu geam termopan?

Funcțional, nu doar estetic! Estetic, nu doar funcțional!

Este un lucru știut că în universul soluțiilor PVC sunt oameni practici, dar noile generații de soluții, pe care la Decoplast vi le propunem, vin ca o îmbinare a cerințelor funcționale cu cele estetice.

De aceea, venim către tine cu toate informațiile necesare care te vor ajuta să spui: da, am luat o decizie bună să apelez la aceste soluții!

Idei practice despre cum poți întreține și îngriji tâmplăria din PVC cu geam termopan!

BINE de ȘTIUT:

Avantaj financiar: întreținerea profilelor PVC este mai ieftină decât în cazul celorlalte materiale: aluminiu, lemn etc.

Avantaj ca timp: vei observa ca îți va lua mai puțin timp să întreții eficient.

Avantaj ca procedură: iată câteva 100% idei practice.

  1. cureți ușor, doar cu apă și detergent, suprafețele sunt tratate antistatic, te vei bucura să observi că întreținerea e mai ușoară decât, poate îți imaginai.
  2. un strop de atenție: nu apela la metode abrazive care vor zgâria suprafețele
  3. atenție și la alegerea soluției cu care cureți: nu recurge la soluții chimice/produse cu textură nisipoasă care pot „ataca”/ zgâria profilele termopanului. Sticla de termopan se curăță cu un spray de curățare si o lavetă.  Atât de simplu, cât ai spune PVC!

De ce e nevoie să întreții corespunzător tâmplăria PVC?

Garniturile trebuie șterse cu o cârpă umedă și detergent, tocmai pentru ca profilele alese să-și păstreze proprietățile termice și fonice.

APEL RAPID consultant:

Ai nevoie sa te consulți cu un expert legat de tâmplăria PVC? Sună la 0213362222.

Daca ti s-a parut util articolul nostru, citeste mai jos un alt articol interesant despre eficienta energetica a cladirilor. Pentru ca astazi cladim viitorul de maine!

https://decoplast.ro/design/mai-multa-incredere-in-eficienta-energetica-a-cladirii-tale/

mirela