Ușile culisante sunt create special pentru a fi folosite în cazul unor deschideri cu lungimi și înălțimi mari. Sistemele din PVC (termopane) culisante în plan paralel sunt alegerea ideală pentru zonele în care este nevoie de montarea unor uși cu gabarit mare. Modelul acesta de uși reușește să acopere un spațiu generos, fără a afecta izolația termică și fonică a ansamblului de tâmplărie de tip termopan culisant.

Membrii echipei noastre te pot ajuta să alegi cel mai potrivit model de ușă de tip termopan culisantă sau osciloculisantă pentru fiecare cameră a casei tale (interior / exterior). Poți alege dintr-o gamă variată de modele, disponibile în toate culorile RAL.

Ușa de tip termopan osciloculisantă este dotată cu un sistem exclusiv de culisare, astfel încât să permită o acționare lină prin deplasarea ușoară a cercevelei spre interior. În momentul închiderii, partea mobilă se deplasează din nou spre interior și rămâne într-o poziție închisă. Aceasta este
perfect aliniată cu partea fixă.

Ușa osciloculisantă asigură etanșeitate maximă prin multiplele puncte de închidere, care sunt distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei. Materialul cadru folosit pentru fabricarea acestor uși culisante de tip termopan este 100% reciclabil, iar produsele noastre se află constant în topul analizelor de eco-eficiență. De 19 ani, materialul de înaltă calitate folosit de noi la fabricarea acestor uși de tip termopan culisante a demonstrat:

  • longevitate;
  • ușurința cu care poate fi întreținut;
  • eficientizarea costurilor de investiție;
  • eficiență energetică remarcabilă.

Încă de la început am dorit să oferim clienților noștri puțin mai mult decât tâmplărie din PVC. Am vrut și ne dorim să le oferim puterea de a privi cu încredere spre viitor! Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit este o ușă lesne de deschis!