Facem puțin mai mult decât tâmplărie PVC. Deschidem ușa către viitor!

Ancorați în prezent, membrii echipei noastre proiectează și crează uși de tip termopan moderne și cu un nivel de funcționalitate ridicat. Încă din prima zi de activitate, ne-am dorit să oferim puțin mai mult.

Timp de aproape două decenii, am reușit și asta s-a materializat în rezultatele obținute. Suntem alegerea distribuitorilor, constructorilor și arhitecților din țară și din străinătate. În prezent, deschidem o nouă fabrică și țintim consolidarea prezenței internaționale dincolo de Europa, în piețe precum Maroc și Canada.

În urmă cu 19 ani (2004) am început, de la 0, ca distribuitori. Încă din prima zi, ne-am dorit puțin mai mult, pentru că am știut că putem. De 19 ani, suntem și producători! Ne-am dezvoltat prin scalări orizontale periodice, susținute de investiții constante, deoarece calitatea nu este totul, dar totul fără calitate este nimic. Iar calitatea vine din dinamism!

Investim constant în echipa noastră, învățăm și ne dezvoltăm pentru a reuși să oferim clienților noștri produse la cele mai înalte standarde de calitate și design.

Modele de ușă de tip termopan

Ușile de tip termopan sunt o soluție ideală pentru interior, cât și pentru exterior. Fabricate cu ajutorul unor tehnologii avansate, acestea beneficiază de termoizolare intensivă integrată IKD. Datorită acestei proceduri de îmbunătățire a izolării termice, realizată din spumă reciclabilă, sistemul atinge cei mai buni coeficienți de izolare termică. Îți punem la dispoziție 4 game complexe de ușă de tip termopan, gândite să asigure siguranță, confort și protecție:
  • DecoSpatio – cu contururile clare și senzația de perfecțiune inefabilă;
  • DecoSensio – cu geometria și arhitectura complexă de profil;
  • DecoVisio – cu un echilibru perfect și maximum de adaptabilitate;
  • DecoVitrio – cu accentul pus pe optimizarea materialelor.
Criteriile care stau la baza creării oricăruia dintre modelele de ușă de tip termopan din oferta noastră sunt: funcționalitate, siguranță, durabilitate, estetică, izolare și valoare investită. Materialele folosite pentru fabricarea tuturor modelelor de uși de tip termopan sunt 100% reciclabile. Produsele noastre se află constant în topurile analizelor de eco-eficiență. Folosim tehnologie de lipire STV (statică uscată). Această tehnologie presupune lipirea directă a lamei de profil / cercevelei cu foaia de sticlă, pentru a asigura stabilitate și izolare termică ridicată. Un alt criteriu urmărit în fabricarea tuturor tipurilor de sisteme de ușă de tip termopan îl reprezintă elementele de ordin estetic. Operăm cu un sistem orientat către design, cu cercevea invizibilă la exterior, special creat pentru suprafețe vitrate maxime. Gama de uși din PVC (termopan) este una complexă, disponibilă în toate culorile RAL, dar întotdeauna este loc de un model nou! În cazul în care îți dorești o ușă de tip termopan personalizată, membrii echipei noastre sunt alături de tine. Te ascultăm și ne implicăm cu toată creativitatea și experiența noastră pentru a reuși să îți transformăm gândul în realitate. Acordăm atenție maximă detaliilor, motiv pentru care reușim să oferim produse cu finisaje lucrate cu atenție, pentru un plus de eleganță și rafinament! Fiecare detaliu face diferența! De la idee sau material până la tehnologiile implicate! Viitorul alături de partenerul potrivit este o ușă lesne de deschis! Noi suntem mereu aici! Privește cu încredere către viitor!