Ușa de tip termopan pentru living este varianta ideală ce îmbină soluțiile practice cu esteticul desăvârșit. Sistemele din PVC pentru living asigură un nivel de eco-eficiență crescut, motiv pentru care se află constant în topul analizelor ce vizează acest aspect.

Produsele noastre sunt realizate din material cadrul 100% reciclabil și asigură un grad ridicat de izolare fonică și termică.

Ancorați în prezent, construim pentru viitor! Sistemele noastre din PVC sunt dovada ca tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de tine atât beneficii practice, cât și design atrăgător, în timp ce asigură protecție eficientă împotriva frigului și a altor condiții meteorologice nefavorabile sau a zgomotului.

Materialul nostru și-a demonstrat longevitatea, ușurința cu care poate fi întreținut, eficientizarea costurilor de investiție și eficiența energetică remarcabilă. Ne-am dezvoltat prin scalări orizontale periodice, susținute de investiții constante. Ne-am dorit să oferim puțin mai mult decât tâmplărie PVC și am reușit! De peste 19 ani, suntem alegerea constantă a distribuitorilor, constructorilor și arhitecților din țară și din străinătate!

Membrii echipei noastre lucrează constant la lărgirea gamei de produse. În oferta noastră vei găsi ușa de tip termopan pentru living preferată disponibilă în peste 50 de nuanțe (toate culorile RAL).

Remarcabile prin prisma raportului calitate – preț, sistemele din PVC pentru uși sunt perfecționate până la ultimul detaliu. Vei descoperi un sistem special conceput pentru cei care se gândesc la viitor cu determinare și energie. Ușor, practic și de o eleganță desăvârșită!

Pentru că viitorul alături de un partener de încredere este o ușă lesne de deschis.
Noi suntem mereu aici.