O ușă de tip termopan pentru bucătărie oferă o flexibilitate spectaculoasă și un grad superior de eficiență. Versatile, cu diferite niveluri de etanșare, profilele PVC pentru amenajarea bucătăriei deschid ușa către toate acele momente pline de savoare și gust! În plus, asigură un nivel de eficiență energetică ridicat.

Echipa noastră vine constant cu soluții complexe pe care le prezintă clienților. Ne dorim să vă oferim uși de tip termopan care să îmbine în mod ideal utilul cu plăcutul. Profilele din PVC îndeplinesc toate cerințele unei case moderne și sunt dedicate celor care privesc viitorul cu dorința de a-și sublinia stilul particular. Produsele noastre sunt de peste 19 ani alegerea distribuitorilor, arhitecților și constructorilor atât din țară, cât și din străinătate.

Realizăm profile din PVC de înaltă calitate, din material cadru 100% reciclabil. Articolele noastre se află constant în topul analizelor de eco-eficiență.

Ancorați în prezent, construim pentru viitor și îți punem la dispoziție o gamă complexă de uși din PVC. Indiferent de modelul comandat, ușa de tip termopan este dotată cu garnituri circulare de etanșare sudate la colțuri. Aceste garnituri asigură cea mai mare etanșeitate la curenții de aer și averse.

Gradul desăvârșit de izolare termică, stabilitatea ridicată, funcționalitatea durabilă și etanșeitatea le conferă acestor uși de bucătărie din PVC acea calitate atemporală pe care o cauți intuitiv în orice… Acestea reprezintă primul semn al stabilității. Pentru că ne dorim să privești cu încredere către viitor.

Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit este o ușă lesne de deschis!