Terasa și balconul deservesc drept spațiu de relaxare și reunire a întregii familii, în momentele importante! Montarea unei uși pentru terasă sau balcon de tip termopan trebuie să îndeplinească două calități esențiale: funcționalitate și design impecabil.

Echipa noastră a realizat o gamă variată de sisteme din PVC pentru balcon și terasă, gândite să îți ofere puțin mai mult! Ne-am născut din filosofia lui ”puțin mai mult” și de peste 19 ani am reușit să demonstrăm că produsele noastre au o durată de viață îndelungată, pot fi întreținute cu ușurință, au un nivel ridicat de eficientizare a costurilor de investiție și oferă o eficiență energetică remarcabilă.

Te-ai îndrăgostit de un model anume de ușă pentru terasă sau balcon de tip termopan? Acesta este disponibil în peste 50 de culori (întreaga paletă RAL), astfel încât să se integreze perfect în decorul casei.

Ancorați în acum, construim pentru viitor! Sistemele noastre din PVC sunt dovada că tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de tine atât beneficiile practice, cât și designul atrăgător, asigurând o protecție remarcabilă împotriva frigului și a altor condiții nefavorabile.

Ușa pentru balcon / terasă de tip termopan este o soluție optimă și pentru asigurarea liniștii, deoarece oferă un nivel ridicat de izolare fonică. Profilele PVC pentru ușa balconului / terasei sunt proiectate pentru protecția anti-efracție până la clasa de rezistență RC2.

Liniște, temperatură optimă și siguranță – caracteristicile indiscutabile ale confortului deplin! Pentru că ne dorim să privești cu încredere către viitor! Pentru că viitorul alături de un partener de încredere este o ușă lesne de deschis!

Noi suntem mereu aici.