Ușa de intrare în casă de tip termopan este combinația perfectă între adaptabilitate și funcționalitate. Gama noastră de uși poate fi descrisă în două cuvinte:

  • Adaptabile – în funcție de concept și de stilul construcției;
  • Personalitate – în funcție de culoarea și aspectul alese pentru personalizare.

Ușa de intrare în casă de tip termopan este invitația pe care ți-o lansăm pentru a privi cu încredere către viitor, alături de noi! Materialul nostru de înaltă calitate a demostrat timp de peste 19 ani longevitatea, ușurința cu care poate fi întreținut, eficientizarea costurilor de investiție și eficiența energetică remarcabilă.

Vrei o altfel de intrare? Modele de uși termopan de exterior pentru case există la tot pasul, însă profilele din PVC din gama noastră îți oferă puțin mai mult! Ușile de intrare de tip termopan fabricate de noi îți oferă un grad de eco-eficiență ridicat. În plus, îți asigură etanșeitate maximă împotriva curenților de aer și averselor. Sistemele din PVC pentru ușa de la intrare sunt proiectate pentru protecția anti-efracție până la clasa de rezistență RC2.

Într-un limbaj arhitectural elegant, ai posibilitatea de a alege ușa de intrare de tip termopan din peste 50 de culori, decoruri și panouri frontale de înaltă calitate, în toate culorile RAL.

Ancorați în acum, construim pentru viitor! Sistemele noastre demonstrează cum tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de tine atât beneficii practice, cât și designul atrăgător, pentru a oferi protecție și siguranță. Lucram cu atenție la detalii, pentru a realiza finisaje rafinate și versatile, care să-ți ofere încrederea de a privi către viitor.

Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit este o ușă lesne de deschis!
Noi suntem mereu aici!