O ușă glisantă de tip termopan asigură un grad ridicat de izolare fonică. Montarea unei uși de tip termopan glisantă îți oferă siguranță că te vei bucura de liniștea și de confortul necesar pentru a te relaxa, a lucra sau pentru a-ți desfășura activitățile de zi cu zi. Indiferent de locul unde vei alege să montezi o astfel de ușă de tip termopan glisantă (interior / exterior), efectul obținut va fi unul ce va combina perfect necesitățile tehnice cu un design elegant.

Echipa noastră lucrează cu creativitate pentru a realiza modele moderne de ușă glisantă de tip termopan, în pas cu cele mai noi tendințe tehnologice și de design interior. Ancorați în prezent, construim pentru viitor. Sistemele noastre demonstrează cum tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de tine atât beneficii practice, cât și designul atrăgător. Rezultatul muncii noastre se materializează în obținerea unor modele de uși de tip termopan glisante care îți asigură protecție eficientă împotriva:

  • frigului și a altor condiții meteorologice;
  • a zgomotului;
  • a unor eventuale tentative de fraudă.

Materialul cadru folosit pentru fabricarea tuturor produselor noastre este 100% reciclabil, motiv pentru care acestea se află constant în topul analizelor de eco-eficiență.

Ne dorim să îți oferim puțin mai mult decât sisteme de tâmplărie din PVC (termopane) glisante. De aproape două decenii, reușim să oferim clienților noștri încrederea de a privi cu optimism spre viitor! Pentru că viitorul fără perseverența lui ”puțin mai mult” și azi, și mâine, și poimâine este o ușă greu de urnit. Noi suntem mereu aici pentru tine și îți oferim încrederea de a privi în viitor! Cu noi, viitorul e o ușă lesne de deschis!