Ușa armonică (PVC / sticlă) reprezintă ”puțin mai mult” de o modalitate facilă de a separa spațiile interioare. Ea poate fi un element de design interesant, care poate aduce o notă distinctivă oricărui interior sau oricărei terase. În plus, are un nivel ridicat de funcționalitate și contribuie în mod vital la siguranță și confort.

Toate modele de uși armonice din PVC sau sticlă realizate de noi sunt rezistente la uzură și factori de mediu. Ele reușesc să își mențină aspectul elegant și își păstrează funcționalitatea vreme îndelungată.

Indiferent că îți doreșți uși armonice de interior sau pentru terasă, acestea sunt proiectate pentru a oferi o izolare termică și fonică excelentă. Menținerea temperaturii interioare dorite și reducere`zgomotelor nedorite din exterior va fi o certitudine, nu doar o dorință!

Materialele folosite pentru fabricarea fiecărui tip de ușă armonică (interior / exterior) sunt 100% reciclabile. Calitatea materialului folosit de noi a fost demonstrată timp de 19 ani prin longevitate, ușurința cu care poate fi întreținut, eficientizarea costurilor de investiție și reducerea consumului de energie. Produsele noastre se află constant prezente în topurile analizelor de eco-eficiență, datorită acestor caracteristici speciale.

Realizarea tuturor articolelor noastre se face cu ajutorul tehnologiei avansate pe care o deținem. Ancorați în prezent, construim pentru viitor produse care respectă cerințele pieței și exigențele distribuitorilor, constructorilor și arhitecților, deopotrivă!

Ne dorim să îți oferim puțin mai mult decât o simplă ușă armonică din PVC / sticlă. Ne dorim să-ți oferim încrederea de a privi spre viitor! Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit e o ușă care poate fi deschisă cu ușurință!