Geamurile de tip termopan tripan reprezintă un sistem modern de închidere format din trei foi de sticlă termoizolantă, separate printr-un spațiu umplut cu gaz inert. Acest design unic conferă posibilitatea unei excelente izolări termice și fonice.

Un geam tripan este o soluție optimă pentru toate locuințele sau birourile. Un geam de tip termopan tripan are un design simplu și liniar, care permite pătrunderea luminii naturale în interiorul imobilului. Cu ajutorul acestui tip de termopane (tripan) se obține o legatură vizuala fluidă între interior și exterior.

Un geam tripan dispune de multiple straturi termoizolante care asigură un nivel ridicat de etanșeitate, fapt ce contribuie la păstrarea temperaturii interioare constante. Montarea unor profile din PVC reduce necesitatea folosirii intensive a sistemelor de încălzire / răcire.

Materialele folosite în fabricarea tuturor modelelor de geam tripan sunt 100% reciclabile. Sistemele noastre demonstrează cum tehnologiile avansate au beneficii practice și pot crea produse cu un design atrăgător. Montarea unui geam tripan de tip termopan îți asigură protecție eficientă împotriva frigului și a altor condiții meteorologice nefavorabile, a zgomotului, cât și a eventualelor tentative de fraudă. Remarcabile și prin prisma raportului calitate – preț!

Munca noastră este transpusă în rezultatele obținute și în produse de calitate superioară. Ancorați în prezent, reușim să construim pentru viitor! Pas cu pas, după aproape două decenii de activitate putem să ne mândrim cu faptul că le oferim clienților noștri ”puțin mai mult”. Suntem producători și distribuitori de tâmplărie PVC, la nivel internațional, iar produsele noastre se află constant în topurile analizelor de eco-eficiență.

Ne dorim să-ți oferim puterea de a privi cu încredere spre viitor! Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit este o fereastră ușor de deschis!

Ușă tripan

Ușa tripan este fabricată din trei straturi de sticlă separate de două rame de izolație, pentru a crea un panou final triplu. Acest model de ușă de tip termopan reprezintă alegerea ideală pentru a asigura izolația termică, fonică și securitatea unui imobil. Acest tip de produs este alegerea distribuitorilor, arhitecților și constructorilor atât din țară, cât și din străinătate.

Ușile tripan din PVC nu au doar un grad ridicat de funcționalitate, ci au și un design modern. Indiferent că alegi un model de ușă tripan pentru interior sau exterior, aceasta va completa perfect decorul general și îi va oferi un plus de personalitate.

În oferta noastră vei găsi o mulțime de modele de uși și geam tripan, în toate culorile RAL, astfel încât să poți alege varianta potrivită pentru imobilul vizat. Indiferent de cât de multe modele am avea în gama noastră, oricând mai este loc de unul nou! Echipa noastră îți va asculta dorințele și va crea pentru tine modelul personalizat dorit. Pentru că ne dorim să îți oferim puțin mai mult, în toate etapele colaborării noastre, de la creare până la montare.

Fie că ai nevoie de geamuri de tip termopan tripan, fie de ușă tripan, alege inovația! Ne dorim ca prin produsele noastre să-ți oferim puterea de a privi cu încredere către viitor!

Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit este o ușă ușor de deschis!
Noi suntem mereu aici!