Dormitorul deschide fereastra către weekendurile ”leneșe” și pentru începutul lent al zilei, cu lumină pe placul tău, unde temperatura este cea potrivită și aerul proaspăt! În oferta magazinului nostru online, vei putea găsi produse de calitate superioară, cu rezistență mare la influențele mediului înconjurător și cele atmosferice. Profilele din gama noastră asigură păstrarea căldurii la interior și împiedică pătrunderea zgomotului.

Un geam de tip termopan pentru dormitor contribuie la reducerea consumului de energie, datorită nivelului ridicat de izolare termică pe care îl oferă. Astfel, nu doar că te vei bucura de confort, ci și de facturi mai mici.

Membrii echipei noastre își folosesc creativitatea și experiența pentru a crea o gama variată de geamuri de tip termopan pentru dormitor. Toate modelele de geamuri din PVC pentru dormitor sunt disponibile într-o gamă diversă culori, astfel încât să poți să îți personalizezi camera după preferințe.

Sistemele din PVC pentru dormitor realizate de noi sunt recunoscute pentru durabilitatea lor, motiv pentru care an de an se află în topurile analizelor de eco-eficiență.

Materialul din care este fabricat un geam de tip termopan este 100% reciclabil. Indiferent de modelul de geam ales, acesta este rezistent la intemperii, coroziune și factori de mediu nocivi. O ferestră din PVC are o viață îndelungată și este ușor de întreținut. În plus, este realizată cu atenție la detalii, cu finisaje elegante, astfel încât să se integreze perfect în orice tip de decor.

Venim în sprijinul clienților noștri cu o rețea amplă de distribuție pe întreg teritoriul țării, cât și la nivel internațional. După aproape două decenii de prezență constantă pe piață, îți oferim nu doar tâmplărie din PVC, ci ”puțin mai mult”! Punem la dispoziție soluții viabile, motiv pentru care am devenit partenerii ideali pentru orice distribuitor, arhitect sau constructor!