Profilele din PVC (termopane) pentru balcon și terasă sunt soluția optimă ce îmbină funcționalitatea cu designul de înaltă clasă! Datorită materialului cadru de calitate superioară folosit și a tehnologiei avansate, acest geam de tip termopan pentru balcon asigură izolare eficientă. Vei reuși să ții departe frigul și zgomotul și să te bucuri de momente relaxante pe balcon sau terasă!

Materialul folosit în realizarea tuturor produselor noastre a demonstrat timp de 19 ani:

  • longevitatea;
  • ușurința cu care poate fi întreținut;
  • eficientizarea costurilor de investiție;
  • eficiență energetică remarcabilă.

Materialul cadru folosit în fabricarea unui geam pentru terasă este 100% reciclabil, iar produsele noastre se află constant în topurile analizelor de eco-eficiență!

Zi de zi, echipa noastră își folosește puterea creativă și experiența pentru a crea profile din PVC variate, în pas cu noile tendințe de design interior. Îți punem la dispoziție o gamă amplă de modele de sisteme din PVC (termopane) pentru balcon și terasă, în toate culorile RAL.

Constant, investim în dezvoltarea și perfecționarea produselor noastre pentru a ne asigura că oferim articole cu un nivel de rezistență și durabilitate ridicat. Calitatea nu este totul, dar totul este nimic fără calitate. Iar calitatea vine din dinamism! Ancorați în prezent, construim pentru viitor cu ajutorul unor tehnologii avansate!

Încă de la început ne-am dorit să oferim ”puțin mai mult” decât profile din PVC! Urmărim să oferim clienților noștri puterea de a privi viitorul cu încredere! Produsele noastre ne-au ajutat să o facem! Atunci când ai alături partenerul potrivit, viitorul e o fereastră lesne de deschis!