Un geam de tip termopan pentru baie reprezintă alegerea ideală! Sistemele din PVC din gama noastră de produse sunt recunoscute la nivel internațional pentru calitățile lor de termoizolare excepționale. Această caracteristică este una crucială în baie, deoarece menținerea temperaturii potrivite într-un mediu umed poate fi dificilă. Profilele din PVC împiedică scurgerea căldurii și temperatura rămâne constantă și confortabilă.

Noi îți oferim o gamă complexă de produse în diverse culori și modele! Fiecare geam de tip termopan este realizat cu ajutorul unei tehnologii avansate, care îi oferă un grad sporit de flexibilitate și un nivel ridicat de durabilitate. Ne dorim să te ajutăm să privești cu încredere spre viitor!

Pentru că știm că băile sunt zone unde geamurile pot fi expuse la diferite condiții, sistemele din PVC realizate de noi au fost gândite să îți ofere ”puțin mai mult”. Toate produsele noastre asigură un nivel de eficiență mare în cazuri de fluctuații de temperatură și umezeală ridicată. Toate modelele de geam de tip termopan pentru baie au un nivel ridicat de rezistență la substanțele chimice conținute de produsele de curățare.

Pe lângă izolarea termică, sistemele din PVC au un nivel ridicat de izolare fonică. Aceasta este o calitate importantă într-o baie, unde dorim să ne bucurăm de intimitate și liniște.

Fiecare baie are dimensiuni și configurații diferite. Alegerea corectă a dimensiunii și formei geamului este esențială pentru o potrivire perfectă. Sistemele din PVC sunt flexibile și pot fi personalizate în funcție de nevoile tale. Echipa noastră îți poate realiza geamuri de tip termopan pentru baie personalizate, în funcție de măsurători și de amplasarea geamului. Vei avea posibilitate de a alege între diferite tipuri de deschidere (în interior sau în exterior). Aceasta poate influența lejeritatea și spațiul disponibil în baie.

Materialele folosite sunt 100% reciclabile, motiv pentru care produsele noastre se află constant în topurile analizelor de eco-eficiență.