Un imobil securizat și care să ofere un confort sporit poate fi obținut prin montarea unor geamuri de tip termopan. Ferestrele de tip termopan reprezintă alegerea ideală pentru a crea un design modern și a obține o locuință cu un nivel ridicat de sustenabilitate. Montarea unor sisteme din PVC oferă un nivel ridicat de izolare termică, fapt ce contribuie la eficientizarea consumului de energie termică și reducerea costurilor cu cheltuielile aferente încălzirii.

Noi îți oferim ferestre de tip termopan fabricate din materiale 100% reciclabile, motiv pentru care produsele noastre se află constant în topul analizelor de eco-eficiență. Materialul nostru de înaltă calitate a demonstrat, timp de 19 ani, longevitatea, ușurința cu care poate fi întreținut, eficientizarea costurilor de investiție și eficiență energetică remarcabilă.

Produsele noastre se remarcă nu doar prin calitățile funcționale, ci și printr-un design elegant și finisaje lucrate cu atenție la detalii. Lucrăm ancorați în prezent, astfel încât să putem construi pentru viitor! Pentru că viitorul înseamnă puțin mai mult decât un simplu sistem din PVC. Viitorul înseamnă siguranță, confort și economie. Noi ți le oferim cu ajutorul produselor noastre!

Modele de ferestre de tip termopan

Deschide fereastra către viitor, indiferent de camera din care privești! Produsele noastre sunt gândite pentru a completa designul întregii locuințe, de la baie și bucătărie până la terasă.

Indiferent de locul în care dorești să montezi geamuri de tip termopan (dormitor, living, terasă sau baie), te vei bucura de produse gândite pentru viitor! În oferta noastră vei găsi o mulțime de modele de geamuri de tip termopan, de la variantele clasice până la modele personalizabile, conform cerințelor clientului.

Vei avea posibilitatea de a opta între ferestre de tip termopan în culori neutre sau cu un plus de personalitate – alegerea îți aparține! Fiecare articol este gândit în acord cu cerințele clientului, pentru ca rezultatul final să fie perfect, atât din punct de vedere al eficienței, cât și al esteticii!

Normale, glisante sau culisante – ferestrele de tip termopan vin în completarea și definirea personalității unei încăperi! În prezent, îți punem la dispoziție 4 colecții de geamuri de tip termopan:

  • DecoSpatio – cu contururi clare și o senzație de perfecțiune inefabilă;
  • DecoSensio – cu geometria sa complexă de profil și proprietăți optime;
  • DecoVisio – cu un echilibru perfect între consumul de energie și costuri;
  • DecoVitrio – cu accentul pus pe optimizarea materialelor.

Cu o prezență de aproape două decenii pe piață, în calitate de distribuitori, ne-am dorit mereu să oferim mai mult. Astfel, de 19 ani suntem și producători! Zi de zi, reușim să oferim soluții viabile proiectelor care ne sunt încredințate și am devenit partenerii de încredere ai distribuitorilor, constructorilor și arhitecților din țară și din străinătate.

Produsele noastre și-au confirmat calitatea atât la nivel național, cât și internațional. În prezent, deschidem o nouă fabrică și țintim consolidarea prezenței internaționale dincolo de Europa, în piețe precum Maroc și Canada.

Experiența ne-a demonstrat că pentru un nivel de funcționalitate ridicat nu înseamnă că trebuie să faci rabat de la estetică și invers! Membrii echipei noastre lucrează zi de zi pentru a oferi clienților profile de clasă superioară și o estetică desăvârșită. Tehnologiile avansate implicate în executarea lucrărilor ne oferă un plus și ne ajută să oferim clienților geamuri de tip termopan lucrate cu atenție la detalii și finisaje excepționale.

Alături de noi vei învața să privești viitorul cu încredere! Pentru că viitorul alături de partenerul potrivit este o fereastră lesne de deschis!