Spații larg deschise!

Sticla termopan este un material foarte des folosit în amenajarea sau modernizarea spațiilor de locuit. În ultimii ani a luat un avânt puternic înlocuind cu mare succes pereții sau balustrada clasică a scării din interiorul caselor.  Acest lucru dă un aspect îngrijit și aerisit locuințelor dând impresia de spații larg deschise. Soluțiile nu au întârziat să apară!

Spații larg deschise – Deco Spatio HST

Cel mai confortabil mod de a vă bucura de un nou mod de viață prin deschideri mari, fără bariere. Vizualizările profilului îngust sunt reduse la minimum în varianta de proiectare și garantează o incidență maximă a luminii în partea fixă.

2. Izolație termică excelentă Profiluri cu 5 camere foarte izolante, cu o valoare Uf de până la 0,95 W / m2K și sticlă termoizolantă triplă.

3. Fără bariere Prag standard fără bariere și foarte izolator cu valori de etanșeitate optime.

5. Rigiditate și stabilitate fiabile Armăturile de dimensiuni mari asigură rigiditate ridicată și funcționalitate pe termen lung.

6. Etanșeitate optimă Etanșările circumferențiale și piesele de etanșare de înaltă calitate garantează un nivel ridicat de etanșare la aer, vânt și la ploaie

HST COMODITATE ȘI TEHNOLOGIE A UTILIZATORULUI LA CEL MAI ALT NIVEL

Ușile cu ridicare și culisare de la DECO sunt foarte recomandate ca o soluție de economisire a spațiului pentru ușile foarte mari.

Cu ghidarea precisă a cercevelei ușii în partea de sus și de jos, acestea pot fi deschise și închise în lateral foarte ușor. De asemenea, asigură o izolare termică eficientă, o impermeabilitate maximă, o stabilitate excepțională și o descurajare sigură la efracție.

Ușile cu ridicare și culisare HST sunt disponibile în PVC sau PVC placat cu aluminiu.

Clădirile moderne au nevoie de uși exterioare care să îndeplinească cele mai înalte cerințe în ceea ce privește funcționalitatea, ușurința utilizării, securitatea, izolația termică și designul. Ușile cu ridicare și culisare îndeplinesc toate aceste cerințe, ceea ce le face un produs premium printre ușile culisante.

Izolare fonică și termică

Valoarea U pentru ușile de ridicare și glisare la Uw = 0,8 W / (m2K)

Valoarea U Uf = 1,3 W / (m2K)

Valoarea izolației acustice pentru ferestre la Rw = 42 dB

Adâncimea de instalare 86 mm

Împiedicarea efracției RC1, RC2

Acces fără bariere – da

Poate fi transformat într-o ușă de intrare (blocabil cu cilindru de profil) da

Dimensiuni maxime ale canatului 3.000 mm x 2.700 mm

Cele mai mari avantaje ale tale

Permite deschideri mari ale ușilor

Economie de spațiu

Sunt create camere inundate de lumină

Proprietăți statice foarte bune

Construcție rezistentă la efracție

Confortabil și ușor de utilizat

Opțiuni de design și echipamente personalizabile

Nici un prag enervant al ușii

Vârstă și handicap accesibil prin trecere fără bariere

Etanșeitate ridicată

Posibilități de izolare termică până la adecvarea casei pasive

Poate fi implementat în diferite modele și variante de deschidere

Integrarea ventilației nocturne

Armonica Deco Vitrio

Spații larg deschise

Niciun alt sistem de uși nu permite o deschidere atât de generoasă spre exterior ca o ușă glisantă pliantă! Suprafața mare de sticlă, care poate fi deschisă și închisă fără efort cu doar câțiva pași simpli, este interfața ideală între interior și exterior.

O ușă glisantă rabatabilă, cunoscută și sub numele de ușă glisantă rabatabilă, diferă semnificativ de alte sisteme de uși nu numai prin construcție, ci și prin manevrare și funcționalitate. Ușile glisante pliante constau din multe elemente individuale care formează împreună un perete pliant glisant.

Elementele pliabile au fiecare cadru propriu, care sunt conectate între ele prin intermediul balamalelor și când sunt deschise, asemănător unui acordeon, sunt ușor pliate element cu element și împinse împreună în lateral.

Avantajele ușii armonice
  • Comparativ cu ușile glisante sau ferestrele panoramice, sistemele de pliere permit un grad ridicat de flexibilitate.
  • Întreaga față a ușii poate fi deschisă complet, astfel încât să pătrundă mult aer și lumină solară în interior.
  • Dacă multă lumină naturală pătrunde în interior, economisiți atât costurile de încălzire, cât și de energie.
  • Zona interioară poate fi conectată la grădină, balcon sau terasă fără bariere
  • Deoarece elementele individuale au propriul cadru, chiar și deschiderile mari de perete pot fi vitrate cu ușile pliante fără probleme.
Avantajele ușii armonice
  • Elementele pliabile pot fi împinse împreună într-o măsură foarte mică și, prin urmare, economisesc spațiu chiar și cu lățimi mari de deschidere.
  • Ușa glisantă rabatabilă poate fi deschisă și închisă silențios și cu puțin efort în doar câțiva pași simpli.
  • Sunt posibile direcții de deschidere diferite: spre dreapta și / sau stânga și deschiderea spre interior sau spre exterior.
  • Sigur, fără zgomot și ușor de utilizat.
  • Personalizabil prin selectarea diferitelor pachete de sticlă, culori, manere și multe altele.
Securitate și funcționalitate

Pereții pliabili pentru zona exterioară reprezintă acum un sistem închis și sigur pentru clădirile private, comerciale și publice. Ușile glisante pliante flexibile pot fi utilizate în aproape orice lățime dorită, de exemplu pe toată fața terasei, balconului sau grădinii de iarnă. Fitingurile diferite, precum și mânerele pentru ferestre blocabile și mecanismele speciale de blocare garantează cel mai înalt nivel de securitate. Elementele pliabile au fiecare cadru propriu, care sunt conectate între ele prin intermediul balamalelor și când sunt deschise, asemănător unui acordeon, sunt ușor pliate element cu element și împinse împreună în lateral. Ușile glisante pliante pot fi cumpărate în diferite modele. Acestea pot fi deschise spre dreapta sau spre stânga și spre interior sau exterior folosind o șină de rulare și de ghidare. O tranziție fără bariere este posibilă printr-un prag încastrat.

Dacă dorești să proiectezi o soluție pentru parterul locuinței tale sau să ceri o ofertă de pret, te invitam să iei legatura cu specialiștii noștri folosind formularul de contact.

marius